Control la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei după ce mascații trimiși să descindă la casa Duduienilor au intrat în casă peste un coleg de la trupele speciale

Control la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei după ce mascații trimiși să descindă la casa Duduienilor au intrat în casă peste un coleg de la trupele speciale

Șeful Poliției Române a declanșat un control care vizează Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei, structură care a coordonat intervenția de la perchezițiile efectuate miercuri la casele membrilor clanului Duduianu. Motivul: mascații de la trupele speciale au fost trimiși, în mod greșit, la casa unui coleg de la SIAS, în loc să meargă la unul dintre imobilele vizate de acțiune, au precizat surse din Poliție pentru g4media.ro ..

Acasă era doar mama polițistului, au mai spus sursele. Cele două adrese erau aproape identice, doar că una dintre case era localizată pe strada, iar cealaltă pe intrarea cu același nume. ”Este inacceptabilă confuzia pentru că există o normă internă care te obligă, în astfel de operațiuni, să faci recunoaștere înainte să te duci în acțiune!” au explicat sursele. Serviciul Omoruri este condus de Radu Gavriș.

  • Până la difuzarea articolului Radu Gavriș nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Vom reveni cu declarația sa.

Context.

Polițiștii de la trupele speciale au descins, miercuri dimineață, în mai multe locuri din București și Ilfov în dosarul deschis după moartea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. Perchezițiile auavut loc acasă la membri ai clanurilor Duduianu, în cartierul Rahova și Rinu, inclusiv în zona Bragadiru din județul Ilfov, implicați în conflictul care a avut loc în urmă cu o săptămână în sectorul 6, iar oamenii legii au căutat, printre altele, armele folosite atunci, conform surselor. În urma descinderilor, trei membri ai clanului Duduianu au fost arestați, printre ei fiind și frații lui Emi Pian.

Sursa foto: G4Media.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...