Controverse după decizia Irinei Rimes de la Vocea României! Smiley: «Mi se pare nedrept!»

Controverse după decizia Irinei Rimes de la Vocea României! Smiley: «Mi se pare nedrept!»

Magda Suciu și Alexandrina Vlad, două concurente din echipa Irinei Rimes au dat naștere la o serie de controverse în rândul juraților de la Vocea României, după ce mentora lor s-a decis să meargă mai departe cu Alexandrina.Tudor Chirilă, Smiley și Denis au considerat că Magda a fost mai convingătoare pe scena de la Vocea României.

Irina Rimes la Vocea României. Foto: click.ro

Show-ul Vocea României a ajuns la etapa duelurilor, unde jurații Tudor Chirilă, Smiley și Theo Rose, Irina Rimes și Denis vor tria jumătate dintre concurenți și îi vor păstra doar pe cei care consideră că merită să meargă mai departe.

În acest context, reprezentația a două concurente din echipa Irinei Rimes a generat polemici între jurați. Tudor Chirilă, Smiley și Theo Rose dar și Denis au înclinat mai mult către Magda, pe care au considerat-o ca fiind mai bună, comparativ cu concurenta ei.

Singura care nu a împărtășit opinia celorlalți jurați a fost chiar mentora fetelor, Irina Rimes, artista fiind de părere că Alexandrina Vlad este cea care s-a făcut mai bine remarcată din punct de vedere vocal. Această decizie i-a atras critici Irinei chiar din partea juraților. Tudor Chirilă i-a atras atenția colegei că a fost neinspirată în decizia ei, iar Smiley a fost cel mai vehement afirmând că a făcut o decizie «nedreaptă».

«Antrenorii trebuie să aleagă cine a cântat mai bine, mi se pare ușor nedrept să aleg pe cel cu care îmi este mie mai ușor să lucrez.» a menționat Smiley apropo de gestul Irinei Rimes, față de concurentele de la Vocea României.

Denis de la The Motans a fost și e de părere că Irina Rimes nu a fost echidistantă în alegerea ei.

«Eu tot pe Magda aș fi ales-o, clar. Cred că a contat mai mult pentru Irina prima impresie de la audiții, cred că de acolo Irina a început să fie neechidistantă față de fete.», a menționat Denis.

Irina Rimes și-a motivat alegerea spunând că ceea ce a făcut ea a fost o strategie de a le ține pe ambele concurente în competiție.

«Când am făcut alegerea, strategia era cea pe care am adoptat-o de la început să țin două voci bune în concurs, știam că dacă nu o aleg pe Magda unul dintre colegii mei o va alege. Știam că dacă o aleg pe Alexandrina, Magda va merge mai departe.» a precizat Irina Rimes.

Jurații i-au mai oferit o șansă Magdei, care pentru a rămâne în competiție, ar fi trebuit să fie aleasă într-o altă echipă, ceea ce s-a și întâmplat.

Pentru a afla cine a ales-o pe Magda pentru a fi în echipa sa, citește continuarea aici , pe Click.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...