Copaci căzuți, acoperișuri smulse de vânt și străzi inundate, în județele Iași și Vaslui

Copaci căzuți, acoperișuri smulse de vânt și străzi inundate, în județele Iași și Vaslui

Un copac smuls de vântul puternic a căzut, vineri, la Iași peste un autoturism și un tramvai, traficul în zona Bulevardului Carol I, fiind blocat, în urma incidentului nefiind înregistrate victime, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, Silvia Bolohan.

Tot din cauza furtunii foarte puternice, acoperișul unei clădiri a fost smuls de vânt și aruncat pe Str. Aurel Vlaicu, blocând traficul.

'La fața locului se intervine împreună cu reprezentanți ai primăriei, în vederea degajării arterei de circulație. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Izolat, în mai multe zone zone din județ, copacii au căzut pe partea carosabilă, ori peste autoturisme, dar raportat la violența furtunii înregistrate, pagubele sunt minime', a declarat Silvia Bolohan.

Probleme au fost și în județul Vaslui, unde mai mulți copaci au căzut peste mașini sau pe drumuri, iar străzi din municipiile Vaslui și Bârlad au fost inundate.

Județele Vaslui și Iași se află sub avertizare cod portocaliu de intensificări ale vântului, care pot atinge 90 de km/h la rafală, grindină și averse de ploaie.

AGERPRES / (AS — autor: Loredana Ciobanu, editor: Marius Frățilă)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...