Corlățean: Resping în termeni foarte clari și categorici orice acuzație care îmi este adusă de DNA

Corlățean: Resping în termeni foarte clari și categorici orice acuzație care îmi este adusă de DNA

Senatorul PSD Titus Corlățean a afirmat că respinge orice acuzație care îi este adusă de DNA în dosarul ''Vot Diaspora 2014'', privind îndeplinirea în mod defectuos a atribuțiilor de serviciu sau încercarea de a împiedica cetățenii României să voteze la alegerile prezidențiale.

"Resping în termeni foarte clari și categorici orice acuzație care îmi este adusă de DNA privind îndeplinirea în mod defectuos a atribuțiilor de serviciu sau încercarea de a împiedica cetățenii României să voteze. Am prezentat o serie de elemente necesare în cadrul Comisiei juridice, unele cunoscute în spațiul public, altele care necesitau explicații pentru a fi bine înțelese și altele (...) care au fost mai puțin menționate în spațiul public sau deloc", a declarat Corlățean, marți, în ședința de plen în care se dezbate și votează cererea Justiției de încuviințare a începerii urmăririi penale în cazul său.

El a menționat că va aștepta ca adevărul să iasă la lumină.

"Ultimul motiv, care este extrem de personal, ține de modul în care mi-am construit viața în toți acești ani și care, rezumând, înseamnă să știu să întorc obrazul atunci când este cazul să-l întorc, să nu doresc răul nimănui și să aștept cu răbdare adevărul, care sunt convins că va ieși la lumină", a spus Corlățean.

Comisia juridică a Senatului a respins săptămâna trecută, cu cinci voturi "împotrivă", trei "pentru" și un vot anulat, cererea DNA privind începerea urmăririi penale a senatorului PSD Titus Corlățean, fost ministru de Externe.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bărbat de căcat ce ești / Jigodie ordinară, mort după putere și bani”

2 Mare dreptate are omul ăsta, în tot ce spune...

3 VIDEO Foarte interesanta ieșire la rampă a șefului spionajului militar ucrainean

4 De citit...

5 Surprinzătoarea schimbare de orientare și ton a NATO față de războiul din Ucraina