Coronavirus: Brigitte Bardot suscită o nouă polemică prin refuzul său de a se vaccina anti-COVID

Coronavirus: Brigitte Bardot suscită o nouă polemică prin refuzul său de a se vaccina anti-COVID

Actriţa franceză Brigitte Bardot a suscitat joi o nouă polemică după ce a declarat, contrar recomandărilor autorităţilor franceze, că nu se va vaccina împotriva COVID-19, deoarece este "alergică la toate produsele chimice", relatează EFE.

Într-un interviu acordat revistei Gala, Brigitte Bardot, în vârstă de 87 de ani, a precizat că atunci când a călătorit în Africa a refuzat să se vaccineze împotriva febrei galbene, un vaccin obligatoriu pentru a putea intra în unele ţări de pe acest continent.

"Medicul meu mi-a întocmit atunci un certificat fals. Am fost în Africa şi m-am întors în plină formă", a explicat actriţa.

Protagonista unor filme ca "Et Dieu...créa la femme", de Roger Vadim, a asigurat că este pe deplin sănătoasă. Am desigur 87 de ani , dar nu îmi arăt vârsta. Nu am părul cărunt şi sunt slabă. Am o dublă operaţie de şold şi mă ajut de cârje, dar dacă ascult ritmuri de rumba, cha-cha-chá, vreun cântec al celor de la Gipsy Kings sau ceva flamenco, îmi vine să mă ridic şi să dansez", a spus ea în declaraţii preluate de postul LCI.

Brigitte Bardot a fost implicată în numeroase controverse în ultimele luni. În noiembrie, a fost nevoită să plătească o amendă de 20.000 de euro pentru insulte rasiste, declarând că locuitorii din Insula La Reunión "şi-au păstrat genele sălbatice".

În februarie 2021, într-un interviu acordat revistei italiene Oggi, ea a considerat că noul coronavirus este un "lucru bun", deoarece poate duce la "o autoreglare suprapopulaţiei, pe care nu suntem capabili să o controlăm".

În 2018, Bardot a incendiat reţelele de socializare afirmând că recentele denunţuri de hărţuire din cinematografie sunt "cazuri ipocrite" şi a susţinut că multe actriţe "îi aţâţă pe producători pentru a obţine roluri".

Actriţa este axată în prezenta asupra fundaţiei care îi poartă numele şi care se dedică protejării drepturilor animale din Franţa şi din alte ţări, cu luări de poziţii publice împotriva vânătorii şi a coridelor de tauri.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria