Coronavirus: Casa Albă vrea ca americanii fără asigurare medicală să nu plătească pentru tratament (Mike Pence)

Coronavirus: Casa Albă vrea ca americanii fără asigurare medicală să nu plătească pentru tratament (Mike Pence)

Milioane de americani care nu deţin asigurare medicală nu ar trebui să plătească pentru vreun tratament împotriva noului tip de coronavirus, a declarat joi noapte vicepreşedintele american Mike Pence, informează vineri dpa.

"Vrem ca niciun american să nu-şi facă probleme în legătură cu testarea sau tratamentul" împotriva COVID-19, a spus Pence, de la Casa Albă.

Preşedintele american Donald Trump a însărcinat celula de criză de la Casa Albă pentru combaterea COVID-19 cu găsirea de mijloace care să-i permită guvernului să plătească pentru tratamentul a circa 30 de milioane de americani care nu au asigurare medicală.

Celula de criză lucrează la propunerea lui Trump de a folosi fondul dedicat luptei împotriva noului tip de coronavirus pentru a plăti direct spitalele.

SUA sunt cea mai afectată ţară din lume de COVID-19 în ceea ce priveşte numărul de infectări, peste 245.000 de cazuri confirmate, şi au înregistrat totodată peste 6.000 de decese. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro