ULTIMA ORĂ/Și un deputat PNL ar fi fost infectat cu coronavirus

ULTIMA ORĂ/Și un deputat PNL ar fi fost infectat cu coronavirus

Un alt parlamentar PNL ar fi contractat noul coronavirus. Este vorba de deputatul liberal Bogdan Huțucă, potrivit unor surse parlamentare.

Și senatorul liberal Vergil Chițac a fost confirmat pozitiv, vineri, cu coronavirus. Acesta, împreună cu alte trei persoane apropiate lui, se află în autoizolare și urmează să fie transportate la Spitalul de Boli Infecțioase. Senatorul PNL a participat în perioada 17-19 februarie la o întâlnire NATO la Bruxelles, iar luni a fost prezent în Parlamentul României.

Premierul Ludovic Orban a anunțat, după confirmarea acestui caz, că senatorul a participat la reuniunea Biroului Național al PNL, astfel că toată conducerea PNL se izolează la domiciliu, iar el se va izola 14 zile la Vila Lac 1.De asemenea, el a anunțat că toți miniștrii vor fi testați pentru coronavirus, se vor izola în cabinete și vor evita contactul direct cu alte persoane.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...