Coronavirus: Marea Britanie este la superlativ în situaţie de criză, afirmă prinţul William

Coronavirus: Marea Britanie este la superlativ în situaţie de criză, afirmă prinţul William

Prinţul William a spus că Marea Britanie este la superlativ în situaţie de criză, a declarat biroul său duminică. Acesta este cel mai recent dintr-o serie de mesaje din partea familiei regale care încearcă să încurajeze populaţia în timpul pandemiei de coronavirus, scrie Reuters.

Regina Elisabeta a II-a s-a adresat de două ori britanicilor săptămâna trecută, în timp ce moştenitorul tronului, prinţul Charles, care a fost testat pozitiv pentru noul virus, a transmis şi el mai multe mesaje video şi audio după ce s-a însănătoşit.

Mesajul lui William a fost transmis în ziua în care numărul deceselor de COVID-19 în spitalele din Regatul Unit a depăşit 10.000.

"Cred că Marea Britanie este la superlativ atunci când se confruntă cu o criză", a spus nepotul reginei în timpul unei convorbiri prin telefon cu o organizaţie de caritate comunitară din nordul Angliei, care gestionează o bancă de alimente şi livrează mese calde oamenilor izolaţi.

"Cu toţii ne unim eforturile şi acest spirit comunitar revine mai repede decât orice altceva", a spus William în timpul convorbirii, potrivit biroului său de la Palatul Kensington.

William, care este al doilea în ordinea succesiunii la tron după tatăl său, Charles, patronează activitatea National Emergencies Trust (NET) în 2020, a informat palatul.

Creat în 2019, NET încearcă să colaboreze cu organizaţii non-profit pentru a direcţiona donaţii publice la solicitări specifice şi a distribui fonduri în mod echitabil şi eficient.

Apelul NET pentru combaterea epidemiei de coronavirus, lansat de William în martie, a dus la strângerea a milioane de lire sterline. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

2 Americanii scot din „cutia cu maimuțe” o nouă „drăcovenie” SF

3 Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip / „Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, c…

4 Citiți și voi ce se întâmplă în Germania de Est...

5 Foarte interesante amănunte!