Coronavirus: Putin este protejat cu un tunel special de dezinfecţie la reşedinţa din afara Moscovei (agenţie)

Coronavirus: Putin este protejat cu un tunel special de dezinfecţie la reşedinţa din afara Moscovei (agenţie)

Preşedintele rus Vladimir Putin este protejat de contaminarea cu noul coronavirus cu ajutorul unui tunel special de dezinfecţie prin care trebuie să treacă orice vine la reşedinţa sa din afara Moscovei, a relatat agenţia de presă RIA, potrivit Reuters.

Tunelul special, fabricat de o companie rusă cu sediul în oraşul Penza, a fost instalat la reşedinţa oficială de la Novo-Ogariovo, de lângă Moscova, unde Putin îşi primeşte vizitatorii.

Imagini demonstrative publicate de RIA arată oameni cu măşti de protecţie trecând prin tunel, în timp ce erau stropiţi cu dezinfectant de sus şi din lateral.

RIA descrie dezinfectantul ca fiind un nor fin de lichid care acoperă hainele şi orice parte expusă a corpului uman.

Purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, a afirmat în aprilie că oricine se întâlneşte personal cu preşedintele este testat pentru noul coronavirus. O lună mai târziu, Peskov a anunţat că a fost depistat pozitiv el însuşi.

Rusia a raportat peste 500.000 de cazuri de infectare cu coronavirus, al treilea cel mai ridicat bilanţ, după Brazilia şi SUA, pe care îl atribuie programului de testare în masă.

Miercuri, autorităţile au raportat 7.843 de cazuri noi de infectare, cel mai mic număr începând din 30 aprilie. La nivel naţional, bilanţul a ajuns la 553.301.

În ultimele 24 de ore au murit 194 de persoane din cauza COVID-19, statistica oficială, pe care criticii o pun la îndoială, consemnând acum 7.478 de decese de la începutul crizei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

3 De citit!

4 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

5 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație