Covasna: Festivalul Kurtoskalacs şi al deliciilor dulci, anulat din cauza pandemiei

Covasna: Festivalul Kurtoskalacs şi al deliciilor dulci, anulat din cauza pandemiei

Organizatorii Festivalului Kurtoskalacs şi al deliciilor dulci, programat la sfârşitul acestei săptămâni la Sfântu Gheorghe, au anunţat anularea evenimentului din cauza situaţiei epidemiologice.

"De câteva zile urmărim cu îngrijorare cifrele cu incidenţa COVID-19 din Sfântu Gheorghe. Din păcate tendinţa este una de creştere accelerată, astfel, am fost nevoiţi să luăm decizia de anula evenimentul Kurtoskalacs - Festivalul Deliciilor Dulci. Este o decizie grea, însă sănătatea oamenilor este mai presus de orice", au scris aceştia pe pagina de Facebook.

Potrivit datelor postate miercuri pe pagina de internet a Prefecturii Covasna, incidenţa cazurilor de COVID-19 în municipiul Sfântu Gheorghe a ajuns la 2,43 la mia de locuitori, fiind raportate 155 de persoane infectate cu noul coronavirus.

La ora actuală, în judeţ se înregistrează 290 de cazuri active în 24 de localităţi, iar incidenţa cumulată este de 1,28 cazuri la mie.

Cea mai ridicată este în staţiunea Covasna, 3,27 la mia de locuitori, unde sunt 37 de cazuri active. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro