Covasna: Toate testele făcute taximetriştilor şi personalului asociaţiilor de proprietari din Sfântu Gheorghe au ieşit negative

Covasna: Toate testele făcute taximetriştilor şi personalului asociaţiilor de proprietari din Sfântu Gheorghe au ieşit negative

Testele rapide pentru depistarea COVID-19 făcute taximetriştilor şi personalului asociaţiilor de proprietari din municipiul Sfântu Gheorghe au ieşit negative.

"În legătură cu rezultatele testelor rapide făcute de Primărie la taximetrişti şi la asociaţii de proprietari: în cazul asociaţiilor toate testele au fost negative, iar în cazul taximetriştilor, 132 din 150 de teste sunt negative, restul de 18 încă nu le-au făcut(sunt în concediu, au fost plecaţi sau alte motive de acest gen)', au anunţat vineri, reprezentanţii Primăriei Sfântu Gheorghe.

Primarul Antal Arpad a declarat luna trecută, într-o conferinţă de presă online, că municipalitatea a comandat peste 5500 de teste de sânge rapide pentru depistarea COVID-19, iar o parte dintre acestea au fost distribuite cabinetelor medicale şi stomatologice din oraş care asigură servicii de urgenţă în această perioadă.

De asemenea, au fost folosite pentru testarea taximetriştilor şi personalului asociaţiilor de proprietari care încasează cheltuielile de întreţinere.

"Restul testelor le vom folosi, în funcţie de evoluţia epidemiei, poate în perioada următoare pentru a face o testare reprezentativă pentru populaţia oraşului. Dacă acest lucru nu este necesar acum, atunci vom folosi aceste teste la toamnă, în cazul în care se va pune din nou problema revenirii acestei epidemii", a declarat primarul Antal Arpad. AGERPRES/(A-autor:Oana Mălina Negrea, editor: Karina Olteanu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...