Covasna: Toate testele făcute taximetriştilor şi personalului asociaţiilor de proprietari din Sfântu Gheorghe au ieşit negative

Covasna: Toate testele făcute taximetriştilor şi personalului asociaţiilor de proprietari din Sfântu Gheorghe au ieşit negative

Testele rapide pentru depistarea COVID-19 făcute taximetriştilor şi personalului asociaţiilor de proprietari din municipiul Sfântu Gheorghe au ieşit negative.

"În legătură cu rezultatele testelor rapide făcute de Primărie la taximetrişti şi la asociaţii de proprietari: în cazul asociaţiilor toate testele au fost negative, iar în cazul taximetriştilor, 132 din 150 de teste sunt negative, restul de 18 încă nu le-au făcut(sunt în concediu, au fost plecaţi sau alte motive de acest gen)', au anunţat vineri, reprezentanţii Primăriei Sfântu Gheorghe.

Primarul Antal Arpad a declarat luna trecută, într-o conferinţă de presă online, că municipalitatea a comandat peste 5500 de teste de sânge rapide pentru depistarea COVID-19, iar o parte dintre acestea au fost distribuite cabinetelor medicale şi stomatologice din oraş care asigură servicii de urgenţă în această perioadă.

De asemenea, au fost folosite pentru testarea taximetriştilor şi personalului asociaţiilor de proprietari care încasează cheltuielile de întreţinere.

"Restul testelor le vom folosi, în funcţie de evoluţia epidemiei, poate în perioada următoare pentru a face o testare reprezentativă pentru populaţia oraşului. Dacă acest lucru nu este necesar acum, atunci vom folosi aceste teste la toamnă, în cazul în care se va pune din nou problema revenirii acestei epidemii", a declarat primarul Antal Arpad. AGERPRES/(A-autor:Oana Mălina Negrea, editor: Karina Olteanu, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...