Covasna: Trei femei cercetate pentru şantaj; una dintre ele - arestată pentru 30 de zile

Covasna: Trei femei cercetate pentru şantaj; una dintre ele - arestată pentru 30 de zile

Trei femei bănuite că ar fi şantajat un bărbat, solicitându-i diferite sume de bani pentru a nu divulga informaţii care îl priveau, sunt cercetate de poliţişti, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

Potrivit sursei citate, una dintre femei a fost prinsă în flagrant în timp ce primea bani de la bărbatul în cauză.

"În luna februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în perioada noiembrie 2020 - februarie 2021, un bărbat a fost şantajat, solicitându-i-se în repetate rânduri diferite sume de bani pentru a nu se divulga anumite informaţii despre el. În urma unui complex de activităţi investigativ-informative desfăşurate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, au fost identificate trei femei bănuite de săvârşirea infracţiunii. La data de 12.03.2021, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Direcţiei Operaţiuni Speciale, au prins în flagrant pe una dintre femei, după ce aceasta a primit o sumă bani de la persoana vătămată", se arată într-un comunicat al IPJ Covasna, transmis luni AGERPRES.

Cele trei femei au fost reţinute pentru o perioadă de 24 de ore, iar faţă de una dintre acestea instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj în formă continuată.

Celelalte două femei sunt cercetate pentru complicitate la şantaj în formă continuată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /