Covasna: Un portofel cu circa 2.500 euro, pierdut de un cetăţean moldovean, găsit de un fost poliţist

Covasna: Un portofel cu circa 2.500 euro, pierdut de un cetăţean moldovean, găsit de un fost poliţist

Un portofel pierdut, în care se aflau aproximativ 2.500 de euro, a fost găsit zilele trecute în municipiul Sfântu Gheorghe de către un fost poliţist, acesta fiind returnat proprietarului, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

Potrivit sursei citate, portofelul aparţinea unui cetăţean din Republica Moldova şi a fost găsit în apropierea unei staţii de carburanţi din municipiu.

"La data de 9 aprilie a.c., un bărbat din municipiul Sfântu Gheorghe, fost poliţist, a predat la Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe un portofel ce conţinea suma de aproximativ 2.500 de euro. (...) În urma verificărilor efectuate a fost identificat posesorul portofelului, un cetăţean al Republicii Moldova. Acesta a fost invitat, la data de 11 aprilie a.c., la sediul poliţiei unde i-au fost predate portofelul şi suma de bani pe care o pierduse", au precizat reprezentanţii IJP Covasna. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina