Cozi la vot în zona Stratford din Londra, alegătorii sunt îndrumați spre alte secții

Cozi la vot în zona Stratford din Londra, alegătorii sunt îndrumați spre alte secții

Alegătorii stau la coadă pentru a vota la secțiile din zona Stratford din Londra, acolo unde se înregistrează cea mai mare prezență în diaspora și unde a fost aglomerație și în primul tur. Ambasada României la Londra îi îndeamnă pe cei care vor să voteze să meargă și la cele două secții deschise în cadrul Institutului Cultural Român.

Mesajul Ambasadei României la Londra:

„#STRAFORD  &  #Barking . Cele 2 secții de votare din zona  #Stratford  și secția din zona #BARKING funcționează la capacitate maximă: 15 membri, 13 tablete, 13 ștampile (STRAFORD) și 14 membri, 12 tablete, 15 ștampile (Barking). Fiecare secție are buletine de vot suficiente – 12.000. La cele 3 secții menționate au voat în primele 5 ore peste 3.000 de alegători.
Există riscul unor ușoare aglomerări. Pentru a evita riscul să așteptați 30-40 de minute pentru a vă exercita dreptul de vot, recomandăm celor care locuiesc în  #DAGENHAM#NEWHAM#ILFORD#ROMFORD , #BARKING, #STRATFORD,  #ENFIELD  să folosească una din celelalte 16 secții din Londra.
✅Cele mai apropiate sunt cele două secții de votare de la ICR Londra 1 Belgrave Square, Knightsbridge, Londra, SW1X 8PH dacă intenționați să votați astăzi la  #AlegeriPreședinteleRomâniei ??
Sunt ușor accesibile cu mijloace de transport în comun (între 50 de minute și 1h20). În acest fel nu riscăm încărcarea secțiilor din zona #STRATFORD, foarte solicitate ieri.
Precizăm că în Londra au fost înființate 19 secții de votare, dintre care 12 în zona de nord a orașului, o mare parte dintre ele înregistrând aproximativ 1.500 de alegători după 2 zile de vot.
#VoteazăCivilizat !
#AlegeriPreședinteleRomâniei??”

Londra, considerat cel mai mare „oraș românesc” din afara țării, datorită numărului mare de români care trăiesc aici se situează în fruntea topului prezenței la secțiile de votare din Diaspora la alegerile prezidențiale.

Sursa foto: Ambasada României la Londra


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…