Craiova, 58 de zile de haos: Filmul unor evenimente cu adevărat bulversante

Craiova, 58 de zile de haos: Filmul unor evenimente cu adevărat bulversante

Fotbalul românesc e o veritabilă tragicomedie! Debandada de la Craiova demonstrează, încă o dată, această realitate.

Formaţia patronată de Mihai Rotaru e printre puţinele din primul eşalon scutite de probleme financiare. Aici, nu banii lipsesc, ci un management de nivel înalt. Probabil, şi de aceea, CS U Craiova tot eşuează în tentativa de a câştiga campionatul, deşi vorbim despre o întrecere extrem de slabă, cu nişte echipe „muribunde“ şi / sau conduse haotic. În această a doua categorie se încadrează şi gruparea din Bănie. Iar modul în care a fost „masacrată“ componenţa băncii tehnice, în mai puţin de 60 de zile, arată exact acest lucru.

La data de 12 iunie, CS U Craiova anunţa, în mod oficial, despărţirea de antrenorul Laurenţiu Reghecampf (46 de ani). Care a rezistat un sezon în Bănie. În acel moment, toată lumea ştia că ţinta patronului Mihai Rotaru e aducerea lui Mirel Rădoi (41 de ani).

Surprinzător însă, pe 13 iunie, CS U Craiova îi ura bun venit lui László Balint (43 de ani). Adică, un tehnician cu rezultate remarcabile la UTA, formaţie pe care a readus-o în prima ligă. Doar că Balint a fost privit cu neîncredere din prima zi. Mai ales de suporteri, care ar fi vrut ca „Reghe“ să fie păstrat în funcţie. Mai grav însă e că nici conducerea Craiovei n-a fost convinsă că Balint e omul potrivit pentru a conduce destinele echipei. De fapt, aducerea sa s-a produs, mai degrabă, pentru că negocierile cu Rădoi au eşuat, la vremea respectivă.

Aşadar, Balint a cam avut o „misiune imposibilă“ la Craiova. Nefiind însă un Tom Cruise al antrenoratului, braşoveanul s-a văzut nevoit să-şi rezilieze, ieri, contractul, la 57 de zile după numirea sa în funcţie. Iar ca această mutare să fie demnă de filmele de comedie, plecarea lui Balint s-a produs după... o victorie. Cea de duminică, în campionat, cu Craiova lui Mititelu! Rotaru şi Balint s-au înţeles asupra rezilierii acordului pentru 50.000 de euro.

7

meciuri a adunat László Balint la CS U Craiova: 2 victorii, 3 remize, 2 înfrângeri. Golaveraj: 9-7.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

4 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

5 Foarte interesant!