„Cred că-i plăcea cartea cum îi place ochiului sarea”

„Cred că-i plăcea cartea cum îi place ochiului sarea”

Fostul președinte executiv al clubului Dinamo București este pe lista celor mai înstăriți oameni din România și întotdeauna a avut mare succes în afaceri, dar cu școala nu s-a înțeles foarte bine. Parcursul său didactic a fost unul mediocru, potrivit declarațiilor făcute de directorul liceului la care a învățat Cristi Borcea.

Milionarul a studiat în București, la Liceul Industrial 26, actualul Liceu Dante Alighieri, iar Gică Maftei, directorul instituției, a vorbit despre parcursul său școlar.

„Un băiat liniștit, care venea la cursuri alături de alți șase colegi, toți îngrămădiți într-o Dacie verde. Puneau bani de benzină prin rotație. Era un elev mediocru. Cred că-i plăcea cartea cum îi place ochiului sarea”, a spus acesta, potrivit Click.ro.

Cristi Borcea nu a reușit să treacă Examenul de Bacalaureat la vârsta de 18 ani și nici nu a mai încercat în anii ce urmau, ci abia după un deceniu. Până la promovare, acesta reușise deja din punct de vedere profesional, având în vedere că ocupa funcția de director de marketing la Dinamo.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB