Credit online

Credit online

La începutul fiecărui an stabilim rezoluții noi, revizuim proiectele pe care le-am amânat din cauza lipsei banilor sau a problemelor cauzate de pandemie. Sunt proiecte în care punem suflet și dorim să iasă așa cum ne dorim. Pentru că sunt multe idei, și de cele mai multe ori planurile se schimbă pe parcursul proiectului, intervin și cheltuieli neprevăzute în bugetul inițial. Nu renunța la visul tău și nici nu abandona proiectul în curs, apelează la creditele de consum online.

Creditare online

 

Ai nevoie de un credit de consum rapid, fără drumuri la bancă sau adeverințe solicitate de la serviciu. Creditul online rapid este soluția pe care o poți lua în considerare. Câștigi timp și nu este nevoie să mergi la bancă pentru a depune documentele cu veniturile realizate sau adeverința de vechime de la locul de muncă.

Băncile au posibilitatea de a te verifica în baza de date a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Veniturile tale realizate în fiecare lună sunt declarate de angajator până la data de 25 a fiecărei luni, pentru veniturile realizate în luna anterioară. Nu se mai solicită adeverința de la serviciu care să urmărească informații despre vechime, salariul brut și net, bonuri de masă și alte bonusuri, sau persoanele aflate în întreținerea ta.

De asemenea, îți poți calcula valoarea ratei în funcție de valoarea produselor, cu ajutorul calculatorului de rate afișat pe site-urile de creditare online. Proiectele tale prind viață și ai un credit online în rate, disponibil oricând ai nevoie.

Carduri de credit fără dobândă

Cu toții iubim cardurile de credit cu dobândă 0%. Acestea îți oferă posibilitatea de a cumpăra în rate fixe, cu dobândă 0% tot ce ai nevoie. Astfel poți achiziționa mai multe produse, în rate egale, fără a mai fi nevoie să elimini alte cheltuieli sau să le ajustezi. 

Poți cumpăra cu până la 36 de rate, produse și servicii din magazinele partenere, cu un card de rate fără dobândă. Trebuie să ai grijă, să plătești rata stabilită până la data scadentă și astfel vei plăti pe toată durata creditului aceeași sumă. În cazul în care neglijezi acest aspect sau plătești doar suma minimă cerută de instituția de creditare, atunci vei suporta penalizări și se va aplica și dobândă.

Pentru a fideliza clienții, unele bănci oferă bonusuri la cumpărături sau posibilitatea de a retrage bani cash de pe cardurile de credit. Interesează-te de toate condițiile impuse de bancă pentru a evita neplăcerile. 

Aplicații mobile de creditare

Tehnologia avansează, iar acum poți instala aplicația mobilă de la instituția de finanțare preferată și poți lua un credit de consum oricând ai nevoie. În plus, ai acces instant la contul tău, plățile sunt securizate și ratele sunt actualizate. Te bucuri de servicii financiare și găsești creditul ideal pentru tine, pe telefon.

Ești mereu primul care află de promoții, reduceri și informații de interes pentru tine. Toate campaniile din magazinele partenere sunt în aplicație și poți alege acele oferte de nerefuzat. Ai totul la îndemână, pe telefonul tău. Economisești timp și ai acces la situația creditului tău oriunde, oricând și în siguranță.

Alege creditele online pentru a economisi timp și pentru a-ți îndeplini visul mai repede. Dă startul proiectelor tale!


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro