Creierul CONSPIRAȚIEI

Creierul CONSPIRAȚIEI

Statul este iar cu spatele la zid. După DNA, SRI, principalul serviciu secret al României, un pion important al NATO în regiune și nu numai, este sub asaltul unor forțe care par oculte. Toți întreabă și se întreabă cine se află în spate. Sunt români, sunt ruși, sunt evrei? 

Sunt câte puțin din toate. Însă creierul este Dan Voiculescu. Ieșit din pușcărie cu scopul declarat de a-și lua țara înapoi. Și de a se răzbuna pe cei care l-au închis. 

N-o să vă spunem sursa/sursele. Dragnea este doar un pion. Filiera Evreiască la fel. Fiecare are un scop. Însă comanda este la Voiculescu. 

Ați văzut cum a umilit-o, tranformând-o într-o paria pe judecătoarea Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat? A făcut asta chiar înainte de a ieși din închisoare.

Și a mai făcut ceva înainte de a ieși din închisoare. Ca să nu aibă niciun dubiu și nicio surpriză. Și-a pus barosul mediatic să-i dea la cap, preventiv, lui Dragnea. Să-i arate cine este șeful.

Apoi, la începutul lunii august l-a băgat în ședință. I-a trasat sarcinile.

Pe Dragomir, el l-a băgat în joc. Tot el a fost și la Ghiță, să negocieze, în Serbia. Tot el l-a pus și pe țiitorul Olguței în fruntea comisiei SRI.

Dragnea i-a adus pe evrei pentru că nu face față presiunii puse de Voiculescu. Mai mult, Voiculescu are pregătită și varianta de schimb pentru Dragnea, Olguța Vasilescu.

Deci, chiar dacă Dragnea va cădea, asaltul continuă. Conform surselor noastre, Hellvig, șeful SRI, este cam depășit de situație. Din păcate.

NOTĂ Drama prin care trece Camelia Bogdan este cumplită. Practic, ea trăiește coșmarul foștilor dizidenți ai RSR. Domnule președinte Iohannis, sunteți șeful statului. Decorați-o, chemați-o la o cafea, dați-i un telefon, faceți un gest, dați-i un semn, ceva. Dumneavoastră sunteți cel care semnează decretele prin care judecătorii și procurorii intră în pâine...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

2 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Așa o fi?

5 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…