Criminalitate organizată: Poliţia a efectuat numeroase percheziţii în Berlin şi Hamburg

Criminalitate organizată: Poliţia a efectuat numeroase percheziţii în Berlin şi Hamburg

Poliţia germană a desfăşurat joi dimineaţă numeroase percheziţii în Berlin şi Hamburg care au vizat bande familiale de criminalitate organizată, în cadrul unei operaţiuni la care au luat parte în jur de 500 de poliţişti, transmite DPA.

Acţiunea poliţiei, care a început la puţin timp după ora locală 06:00 (05:00 GMT), a avut la bază 27 de mandate de percheziţie şi trei mandate de arestare, au scris pe Twitter procurorii publici din Berlin.

Locurile exacte ale percheziţiilor, care au vizat familii numeroase de origine arabă şi legăturile lor cu bandele de motociclişti, nu au fost încă precizate.

Percheziţiile au avut loc în cadrul unei anchete asupra creării unei organizaţii infracţionale şi asupra altor infracţiuni, a spus Martin Steltner, purtător de cuvânt al Parchetului din Berlin.

În ultimii ani, clanurile arabe din Berlin şi din alte oraşe germane au ţinut prima pagină a ziarelor pentru legăturile lor cu traficanţii de droguri, pentru cazurile de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Membri ai unei familii arabe cu baza la Berlin au fost implicaţi în furtul de la Bode-Museum, din martie 2017. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

2 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

3 VIDEO „Acei băieți au văzut mai mulți sâni decât am văzut eu în toată viața mea” / Influenceriță pe TikTok a fost arestată pentru pornografie

4 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!