Criminalitate organizată: Poliţia a efectuat numeroase percheziţii în Berlin şi Hamburg

Criminalitate organizată: Poliţia a efectuat numeroase percheziţii în Berlin şi Hamburg

Poliţia germană a desfăşurat joi dimineaţă numeroase percheziţii în Berlin şi Hamburg care au vizat bande familiale de criminalitate organizată, în cadrul unei operaţiuni la care au luat parte în jur de 500 de poliţişti, transmite DPA.

Acţiunea poliţiei, care a început la puţin timp după ora locală 06:00 (05:00 GMT), a avut la bază 27 de mandate de percheziţie şi trei mandate de arestare, au scris pe Twitter procurorii publici din Berlin.

Locurile exacte ale percheziţiilor, care au vizat familii numeroase de origine arabă şi legăturile lor cu bandele de motociclişti, nu au fost încă precizate.

Percheziţiile au avut loc în cadrul unei anchete asupra creării unei organizaţii infracţionale şi asupra altor infracţiuni, a spus Martin Steltner, purtător de cuvânt al Parchetului din Berlin.

În ultimii ani, clanurile arabe din Berlin şi din alte oraşe germane au ţinut prima pagină a ziarelor pentru legăturile lor cu traficanţii de droguri, pentru cazurile de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Membri ai unei familii arabe cu baza la Berlin au fost implicaţi în furtul de la Bode-Museum, din martie 2017. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…