Crina Abrudan, fără sutien la plajă

Crina Abrudan, fără sutien la plajă

Crina Abrudan, poza zilei, pe plaja din Mamaia! Fosta știristă de la Antena 1 i-a cedat Lanei patul cel mare și confortabil, iar ea s-a înghesuit pe un șezlong din plastic. Imagini inedite, surprinse de fotoreporterii Click.ro.

Crina Abrudan are 43 de ani, de 8 ani a renunțat să mai prezinte știri sportive la Antena 1, iar de 4 ani este soția cu acte a fostului fotbalist Gabi Popescu. Acum 8 ani, în viața ei a apărut Lana, un superbă cățelușă golden retriever, care o însoțește peste tot. Le-am găsit împreună și la mare, pe plaja Crazy din Mamaia. Crina nu purta sutien și se bronza pe șezlong, butonând telefonul, purtând doar o minusculă pereche de slipi tanga. În tot acest timp, Lana, ca o regină, stătea tolănită la umbră, pe un pat uriaș, cu pernă și saltea. 
Lana stă ca o regină, pe pat
foto: BLITZ / Click!
Crina Abrudan, la plajă cu Lana
foto: BLITZ / Click!

O vom vedea la "Splash! Vedete la apă!"

Pe Crina Abrudan o vom vedea în curând și la TV, căci este una dintre concurentele emisiunii "Splash! Vedete la apă!", difuzată sâmbătă și duminică, la Antena 1, de la ora 20.00. Pentru revenirea la TV, blondina și-a făcut câteva retușuri de ordin estetic. "Eu nu sunt adepta dietelor stricte și nici nu merg foarte des la sală. Chiar îmi plac și cartofii prăjiți și tot felul de preparate de tip fast food. Pot spune că sunt o norocoasă pentru că, până la această vârstă, nu am avut probleme de greutate. Am o moștenire genetică bună însă, și așa, am nevoie să întrețin pielea și silueta", povestește Crina.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

3 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore

4 HARTĂ Priviți, rușii își consolidează pozițiile defensive pentru a se pregăti de o contraofensivă ucraineană!

5 VIDEO Beție popească / Unul a băut până a leșinat, al doilea a decis să se întoarcă de unde abia venise, în Ucraina