Cristi Borcea, despre situația clubului Dinamo: Au făcut greșelile pe care le făceam eu la început

Cristi Borcea, despre situația clubului Dinamo: Au făcut greșelile pe care le făceam eu la început

Clubul Dinamo are, de vineri, un nou acționaritr. Fostul patron, Cristi Borcea (53 de ani), a vorbit despre situația actuală a clubului din „Ștefan cel Mare”, după ce Dorin Șerdean a vândut pachetul majoritar de acțiuni societății Red&White 2022 Management, la capătul mai multor zile de negocieri.

Cristi Borcea

Acesta consideră că suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au făcut greșeli din momentul în care au început să conducă Dinamo, după ce Ionuț Negoiță, fostul finanțator al „câinilor roșii”, a plecat de la echipă.

Cristi Borcea spune că suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au făcut greșeli din momentul în care au început să conducă Dinamo, după ce Ionuț Negoiță, fostul finanțator al „câinilor roșii”, a plecat de la echipă. El a menționat că și el făcea aceleași greșeli la început, dar că îl avea lângă el, ca sfătuitor, pe Cornel Dinu, legendarul fotbalist al alb-roșilor.

„L-am avut lângă mine pe Cornel Dinu”

Suporterii, cei din PCH, au vrut să conducă clubul. «Noi suntem Dinamo, noi punem antrenor, noi intrăm peste jucători». Și Negoiță i-a lăsat până la urmă: «Luați și vedeți cum e». Uitați-vă unde au ajuns acum. Ei au făcut greșelile pe care le făceam eu la început, dar eu îl aveam lângă mine pe nea Cornel Dinu. Mă mai făceam și eu de râs în presă la 26-27 de ani și mă lua nea Cornel: « Băi, aici e Dinamo București! Tu știi când ieși în presă? Când ia Dinamo primul trofeu . Atunci scoți și tu două cuvinte. La noi nu există locul doi, există să luăm campionatul și Cupa»”, a spus el.

Ei din dragostea pentru echipă au făcut greșeli, din dorința de a face bine. Trebuiau să lase profesioniștii să-și facă treaba.

Am văzut că acum i-au făcut ofertă lui Ionuț Lupescu. Dacă Ionuț ar veni la Dinamo, cu siguranță că eu unul aș ajuta Dinamo, la fel ca mulți alții, dar numai cu condiția să vedem primul buldozer că intră în «Ștefan cel Mare» și începe dărâmarea stadionului”, a continuat Cristi Borcea, citează GSP.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante