Cristiano Ronaldo este câștigătorul Balonului de Aur 2016 (presă)

Cristiano Ronaldo este câștigătorul Balonului de Aur 2016 (presă)

Fotbalistul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid și al selecționatei Portugaliei, va intra luni în posesia trofeului Balonul de Aur, pentru a patra oară în cariera sa, informează presa spaniolă.

Potrivit cotidianului catalan El Mundo Deportivo, Cristiano Ronaldo și conducătorii clubului madrilen au fost informați deja în legătură cu faptul că jucătorul lusitan va ieși învingător în ancheta France Football, care urmează să își trimită joi reprezentanții la Madrid pentru a efectua tradiționalul interviu și fotografia cu câștigătorul trofeului, urmând ca acestea să fie publicate în ediția de marțea viitoare a revistei franceze.

În vârstă de 31 ani, Cristiano Ronaldo a câștigat în acest an Liga Campionilor cu Real Madrid, precum și titlul de campion european cu selecționata Portugaliei.

Atacantul lusitan a mai intrat în posesia Balonului de Aur, rezervat celui mai bun fotbalist al lumii, în 2008, 2013 și 2014. Anul trecut, trofeul a revenit argentinianului Lionel Messi, pentru a cincea oară în cariera sa.

Câștigătorul Balonului de Aur 2016 va fi anunțat în mod oficial de revista France Football luni, 12 decembrie, la ora 20,00 (21,00 ora României).

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

2 Totul a fost, de fapt, o farsă?

3 VIDEO „Nu mai am așteptări de la viață…”

4 Rezervele secrete ale Chinei

5 Dr. Nae / „Homosexualii sînt o anxietate majoră pentru bărbatul tradiţional fiindcă orientarea lor sexuală subminează însăşi identitatea masculină trad…