Cristiano Ronaldo își vinde casele din Madrid; semn de despărțire de Real Madrid

Cristiano Ronaldo își vinde casele din Madrid; semn de despărțire de Real Madrid

Starul portughez Cristiano Ronaldo se pregătește să părăsească Real Madrid în această vară și a scos la vânzare cele 2 case pe care le deține în cartierul madrilen de lux Finca, susține ziarul OK Diario.

Proprietatea lui Cristiano Ronaldo, dotată cu 7 dormitoare, 9 băi, 8 toalete, bazine interioare și exterioare, săli de cinema și fitness, este estimată la 5 milioane dolari, iar cealaltă, dăruită mamei sale, este evaluată la 2,5 milioane euro. Trei agenții imobiliare se bat pentru obținerea exclusivității la vânzarea caselor lui CR7.

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a avut prestații sub nivelul celor obișnuite, chiar dacă a marcat 41 de goluri, care au fost taxate cu promptitudine de fanii madrileni, inclusiv cu huiduieli.

Sosit în 2009 de la Manchester United pentru 94 milioane euro, portughezul a marcat 253 goluri în 230 meciuri în tricoul Realului și a câștigat de 2 ori Balonul de Aur (2013, 2014).

AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Justiția din Ro a deraiat total? O nouă achitare cu cântec la Curtea Supremă

2 „A venit vremea ca Europa să intre în panică”

3 VIDEO Rareș Bogdan / Mi-e plin telefonul de mesaje. Mă întreabă toți ce e cu ea

4 Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu: „Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia”

5 „Banca ciudaților” din Parlamentul European...