Cruzimea lui Putin în războiul din Ucraina. Etnocidul programat asupra minorităților

Cruzimea lui Putin în războiul din Ucraina. Etnocidul programat asupra minorităților

Putin aruncă minoritățile etnice din regiunile rusești în războiul din Ucraina, menajând în același timp populația rusă.

Consilierul șef al Oficiului Președintelui Ucrainei, Mihail Podolyak, publică „statisticile mortale” despre acțiunile Kremlinului în războiul cu Ucraina.

Pe pagina sa de Twitter el a remarcat că, potrivit informațiilor statistice primite cu privire la pierderile armatei ruse, în medie, moscoviții mor pe front de 87,5 ori mai puțin decât daghestanezii, de 275 de ori mai puțin decât buriați, de 350 de ori mai puțin decât cei din regiuneaTuva.

Regimul lui Putin folosește războiul cu Ucraina ca o modalitate de a reduce populația minorităților etnice din Rusia, păstrând în același timp rezidenții capitalei, a spus el.

„Statistici mortale. În medie, moscoviții mor pe front de 87,5 ori mai puțin decât daghestanezii, de 275 de ori mai puțin decât buriați, de 350 de ori mai puțin decât tuvanii. Regimul de la Moscova folosește războiul nu doar ca instrument de distrugere în masă a ucrainenilor, ci și ca un mod de etnocid deliberat”, a spus Podolyak.

Etnocidul este un fel de politică etno-națională care vizează distrugerea identității și culturii unui anumit grup etnic.


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”