CSM a avizat favorabil candidaţii propuşi de ministrul Justiţiei pentru trei funcţii de conducere la DIICOT

CSM a avizat favorabil candidaţii propuşi de ministrul Justiţiei pentru trei funcţii de conducere la DIICOT

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a avizat favorabil, luni, candidaţii propuşi de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru trei funcţii de conducere în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Potrivit ordinii de zi soluţionate, Secţia pentru procurori a avizat favorabil propunerea ministrului Justiţiei de numire în funcţia de procuror-şef al Secţiei de combatere a traficului de droguri a lui Bogdan Felician Voicu, cea de numire în funcţia de procuror-şef al Secţiei de combatere a criminalităţii organizate a Alinei Albu şi propunerea de numire în funcţia de procuror-şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor de terorism şi a criminalităţii informatice a lui Gabriel Doru Stoica.

Tudorel Toader anunţa pe 7 ianuarie că, după primirea avizului consultativ, respectivele propuneri vor fi transmise preşedintelui României. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...