CSM Bucureşti a ratat calificarea la turneul Final4 al Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucureşti a ratat calificarea la turneul Final4 al Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucureşti a ratat calificarea la turneul Final4 al Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a fost învinsă de echipa daneză Team Esbjerg cu scorul de 33-31 (16-18), duminică, în Sala Polivalentă din Capitală, în manşa secundă a sferturilor de finală.

Cristina Neagu, CSM București - arhiva foto

CSM trebuia să recupereze duminică, la București, un ecart de 4 goluri, după 28-32 cu Esjberg, pentru a se califica în careul de ași al handbalului continental.

Final Four are loc la Budapesta, pe 3 și 4 iunie.

Sâmbătă, 6 mai, CS Rapid Bucureşti a fost învinsă fără drept apel de echipa norvegiană Vipers Kristiansand, cu scorul de 40-31 (18-18), în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana en titre câştigase şi la Bucureşti, cu 31-25 .

Prima repriză a fost una echilibrată, niciuna dintre echipe neavând mai mult de două goluri în plus pe tabelă. Rapid a condus ultima oară cu 23-22, iar de la 24-24, Rapid a încasat patru goluri consecutive, Vipers câştigând cu 40-31, relatează Agerpres.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…