Cu ce ne încălțăm primăvara aceasta

Cu ce ne încălțăm primăvara aceasta

Trecerea de la iarnă la vară ne pune probleme mereu când vine vorba de încălțăminte. Pentru că primăvara nu mai este atât de frig încât să purtăm cizme dar nici suficient de cald încât să ne permitem să ieșim în pantofi, alegerea încălțămintei potrivite devine o provocare. Din acest motiv, am cercetat un pic tendințele, am ascultat sfaturile stiliștilor și am aflat cu ce ne încălțăm primăvara aceasta ca să fim în ton cu vremea și trendurile.

Bocanci

Tranziția trebuie făcută lent, la fel cum și vremea se schimbă treptat, iar bocancii sunt adaptabili acestui proces de schimbare. În primul rând, alege o pereche de bocanci din piele, cu căptușeală tot din piele, în care nu-ți va transpira piciorul dar care te vor proteja de ploaie sau temperaturi scăzute. Îi poți purta la ținute smart casual și sport.

Botine western

Botinele stil cowboy au fost apreciate de-a lungul timpului și par să nu se demodeze, chiar dacă sunt potrivite persoanelor mai nonconformiste. În colectia de ghete si botine de dama pentru acest sezon vei găsi acest model de încălțăminte în diferite culori de piele, combinații cromatice și texturi, astfel încât să alegi un model potrivit garderobei tale. Le poți purta fie în stilul tradițional american, cu jeans, tricou și geacă din piele, fie cu rochii lungi, vaporoase, în stilul boho. Cert este că aceste botine insuflă acel aer cool oricărei ținute.

Ghete Chelsea

Aceste ghete au un design suplu și vin fie în variante din piele fină, fie din piele întoarsă. Astfel, ghetele Chelsea sunt în egală măsură rafinate, confortabile și au un grad sporit de utilitate. Mai mult decât atât, ele pot fi integrate în stiluri vestimentare variate, de la smart casual la office. Le poți purta cu jeans sau pantaloni cropp și sacou sau jachetă din stofă sau piele întoarsă. 

Pantofi sport

Într-o categorie diferită de încălțăminte se încadrează pantofii sport. Aceștia sunt potriviți pentru orice sezon, însă dacă vrei să îi porți și în ținute de stradă, trebuie să alegi o variantă din piele. Pentru activități sportive, alege modele cu tehnologie integrată – talpă cu inserție de spumă care absoarbe șocul, materiale care lasă piciorul să respire – iar pentru ținutele urbane alege variante cu design minimalist, din piele sau piele întoarsă. La brandul Nike, de exemplu, poți găsi o varietate de modele de pantofi sport, potriviți pentru diferite situații.

Botine cu toc masiv

Dacă optezi pentru tocuri în ținutele mai elegante, alege botine cu toc masiv și croială închisă, care îți oferă atât stabilitate și confort, cât și suficientă protecție termică pentru vremea capricioasă. Mizează pe cele în clasicul negru pentru versatilitatea lor. Le poți purta atât în ținutele de birou, cu fustă și sacou, dar și cu pantaloni slim sau jeans, în ținutele de timp liber.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...