Cu cine a fost înlocuit Dan Negru de Revelion. „Le ziceam tuturor că e cea mai mare prostie să faci Revelionul cu Negru“ VIDEO FOTO

Cu cine a fost înlocuit Dan Negru de Revelion. „Le ziceam tuturor că e cea mai mare prostie să faci Revelionul cu Negru“ VIDEO FOTO

Dan Negru nu va fi gazda petrecerii de Revelion de la televizor pentru prima dată în ultimul sfert de secol, după ce s-a mutat la Kanal D.

Dan Negru a prezentat nu mai puţin de 22 de Revelioane consecutive la Antena 1, iar în noaptea dintre ani postul obținea audiențe uriașe. Prezentatorul s-a mutat la Kanal D pentru că și-a dorit să realizeze formate smart, după cum a declarat.

Dan Negru a prezentat 22 de Revelioane la Antena 1 FOTO Antena 1

De cinci ani încoace, oriunde m-aș afla de Revelion, postez câte un filmuleț în rețelele sociale. Mă filmam în locurile în care eram, cu copiii prin Egipt, cu soția mea în Havana, eu sunt un mare călător. Deci, de cinci ani, la fiecare Revelion postez un filmuleț în care îi îndemn pe toți să nu stea la televizor de Revelion. Mi-au sugerat oamenii de la Marketing să nu mai fac asta, că ne îndepărtăm publicul... Întotdeauna era viral filmulețul pe care-l puneam eu în 31 decembrie și în care le ziceam tuturor că cea mai mare prostie e să faci Revelionul cu Negru. Sunt atât de puține Revelioane în viața asta... Câtă prostie să fie să stai în fața unui ecran de televizor? Mai bine stai cu prietenii, cu familia, cu părinții, că nu știi cât îi mai ai“, declara prezentatorul într-un interviu pentru Weekend Adevărul .

Răzvan şi Dani, gazdele Revelionului de zi

Anul acesta, postul Antena 1 va face nu unul, ci două show-uri de Revelion: unul de zi și unul de seară.

Echipa de la „Super Neatza“ cu Răzvan şi Dani încheie anul 2022 cu o ediţie specială a emisiunii, un pre-party de Revelion. Astfel, începând cu ora 17.00, la Antena 1, telespectatorii îi vor putea urmări pe matinali cum se pregătesc, fiecare alături de gaşca lui, pentru marea petrecerea din noaptea dintre ani. La final de 2022, Super Neatza a pregătit o ediţie festivă, alături de Ilona, Florin Ristei, Diana Munteanu, Ramona, Nicolai Tand, Radu Darie, Emi şi Cuza, dar şi artişti de top din România.

Revelionul cel neBUN, prezentat de Nea Mărin și Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Petrecerea va continua de la ora 20:00 cu Revelionul de seară. Astfel, distracția va culmina cu un concurs de Revelioane, care se va da între Nea Mărin și Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, aceștia duelându-se în ringul Revelionului cel neBUN.

Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă de vedete și aruncă în scenă momente memorabile: Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...