Cu ea se însoară Burci la Abu Dhabi?

Cu ea se însoară Burci la Abu Dhabi?

Iată că, ghinion, toate încercările de securizare a ”informației momentului” au eșuat lamentabil odată cu prezenta dezvăluire a ”NAȚIONAL”. Cea prin care anunțăm că în ”raiul miliardarilor” din Abu Dhabi se fac deja intense pregătiri în ceea ce privește organizarea a ceea ce se anunță încă de pe acum drept ”nunta secolului”.

Elena Voinea… de la volei la gașca lui Răducu …

Interesul fiind unul major, din moment ce de altfel cam ”trecutul” ginerică este miliardarul Cristian Burci. Veșnicul ”samsar” de combinații, care de care mai uluitoare, de la adopții internaționale de copii, până la rachete americane și orice alt tip de armamament second hand. Numai că nici măcar ”tsunami”-ul de dosare penale deschise, pe rând, când de DNA, când de DIICOT sau Parchetul General nu au reușit să îl scoată din circuit pe atât de controversatul Cristi Burci. Cel considerat, cel puțin la un anumit nivel al sistemului, prototipul afaceristului combinator din zona gri a sistemului. De fapt a ”Găștii Nebune” din cadrul Serviciului de Informații Externe. Acolo unde bună parte din vechea gardă încă se opune, cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, să stăvilească operațiunea contrainformativă de ”auto-curățire” a ”rezerviștilor combinatori” declanșată de actuala conducere a SIE. Astfel că, după apogeul Guvernului Dăncilă, atunci când deciziile economice ale premierului marionetă stăteau deja strict în pixul liderului ”Grupului de la Mykonos”, Burci a fost apoi nevoit să coboare din nou vertiginos pe scara vieții.

Și de la Radu Mazăre la petrecerile pe yacht…

Numai că, tocmai atunci când DIICOT-ul declanșase atacul raider decisiv pentru preluarea afacerilor acestuia, influența covârșitoare exercitată încă de soția ”Bătrânului combinator” Ică Voinea asupra guvernatorului Mugur Isărescu s-a dovedit din nou salvatoare.

Fugit din Mykonos în Dubai

Astfel că deși ”Grupul de la Mykonos” a fost în cele din urmă destructurat, Cristi Burci a înființat imediat un altul, la Abu Dhabi. Acolo de unde, deși situat ceva mai departe de ”miezul” jocurilor politice subterane de la Bucrești își păstrează totuși influența. Cel puțin în ceea ce privește reprezentarea samsarilor internaționali de armament. Relevant în acest sens fiind și că vizita în Emiratele Arabe Unite a secretarului de stat responsabil cu înzestrarea Armatei, ”pușculița blondă ”Daniela Nicolescu a avut întreaga ”logistică” asigurată tocmai de ”Grupul de la Abu Dhabi”, al lui Cristi Burci.

Blonda lui Moga se menține în formă

Grup la care a aderat și un alt fugar de marcă, cel puțin la fel de controversatul om de afaceri mason, patronul SICOMED, Cătălin Hideg. Încrederea protagonistului primului mega scandal ”ROMWINE” de corupție de la începutul pandemiei, cel privind vânzarea de măști medicinale turcești către ONAC la preț de OZN-uri având o încredere oarbă în protectorul Burci. Mai ales după ce acesta din urmă, de ce să nu o recunoaștem, a reușit o adevărată demonstrație de forță după ce ar fi reușit să îl scoată pe Hideg din țară, de pe Aeroportul Otopeni. De sub chiar ochii plecați ai ofițerilor operativi însărcinați cu monitorizarea lor. Cu un avion de marfă sosit pe ruta Emiratele Arabe Unite – Paris – Otopeni sub pretextul unui transport de aparatură medicală. Și care a zburat înapoi în Dubai doar cu fugarii Burci și Hideg la bord…

Dar cine e mireasa…?

La câte afaceri și dosare are pe cap, cu greu ar fi putut crede până și apropiații miliardarului că Burci și-ar mai putea pierde simțul rațiunii. Dar uite că dragostea este ”oarbă” chiar și la acest nivel. Astfel că, refugiat în Dubai, liderul ”Grupului de la Abu Dhabi” deja ”plutește”! Atât de fericire că și-a găsit femeia visurilor sale, dar și din cauza zecilor de kilograme pierdute nu la sală, ci pe masa de operație. Pentru că, încercând să fie o prezență cât mai agreabilă alături de miresica sa, Cristi Burci și-a tăiat stomacul, slăbind astfel spectaculos. Totul pentru constănțeanca Elena Voinea. Cea care și-a făcut un nume în ”lumea bună” de la malul mării la petrecerile ”găștii nebune” din jurul lui Răducu Mazăre, fiul fostului primar al Constanței. După care a trecut la ”next level”, devenind ”Voinicel al lui Mazăre”, odată cu promovarea la ”faraonicele” petreceri organizate de Mazăre tatăl… Ambițioasa voilebalistă nu s-a oprit însă aici, odată cu renunțarea la promițătoarea carieră sportivă și îmbrățișarea celei de hostess pe yacht-urile de lux unde organiza chermezele ”baronilor roșii” pe toate mările și porturile de fițe ale lumii.

Cu dosarele din România ajungându-l din urmă, Cristi Burci se însoară la Abu Dhabi!

Astfel că, după găsirea unei profesii paravan onorabile precum Fundația ”Fantasio”, cea care administra Pavilionul Expozițional din Constanța, fosta ”Voinicică” a lui Răducu și Radu Mazăre și de acum viitoare doamnă Burci a ajuns pur și simplu șefa MAI! Odată cu plantarea sa de-a dreapta bucolicului pesedist Nicolae Moga, după ce acesta s-a trezit la rândul său ministru de Interne. Numai că dezvălurile din ”NAȚIONAL” cu privire la noua stăpână a Ministerului de Interne în scurtul mandat al lui ”nea Nicu” Moga, cu tot cu trimiterile ”la plimbare”, incluisv cu rapoartele informative aferente, a șefilor de servicii secrete și anticorupție atunci când ”Voinicel” avea programări la ”mani – pedi” au dus la demisia de îndată a”inimii zburdalnice” a lui Moga. Iată însă că, deși anii au trecut și părea că nimeni nu își mai aduce aminte de fosta blondină a ”Clanului Mazăre”, voleibalista revine acum în forță. Cristi Burci făcând pasul cel mare, chiar după operația de tăiere a stomacului. Astfel că, la nunta care va uni destinele miliardarului Burci cu ”Voinicel”, locația de lux aleasă va ”geme” de invitați tot unul și unul. De la oameni de afaceri din țară și de peste Ocean, până la încă influentele ”Frății” ale rezerviștilor din servicii. Numai că, ghinion, la un astfel de eveniment nu au cum să lipsească și ”operativii”, ofițeri activi de intelligence reușind deja să obțină acoperirea câte unui loc pe exclusivista listă a invitaților… Astfel că nu doar că se anunță o nuntă cu adevărat fastuoasă, dar și una live… SURSA: National.ro /Cătălin Tache

Ultima oră: Unul dintre nașii cuplului Burci-Voinea este omul de afaceri Nicolae Dumitru „NIRO”



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”