CULISE/Ponta va pica Guvernul Dăncilă și va revendica de la Iohannis funcția de premier. Săptămâna aceasta va anunța racolări masive din PSD

CULISE/Ponta va pica Guvernul Dăncilă și va revendica de la Iohannis funcția de premier. Săptămâna aceasta va anunța racolări masive din PSD

CULISE/Ponta va pica Guvernul Dăncilă și va revendica de la Iohannis funcția de premier. Săptămâna aceasta va anunța racolări masive din PSD. Astăzi, Tăriceanu își va anunța demisia din fruntea Senatului. Și tot astăzi își vor anunța demisia din PSD mai mulți deputați și senatori.

Surse din anturajul lui Victor Ponta spun că planul său este de a sparge PSD, de a pica Guvernul Dăncilă și de a revendica de la preșeedintele Iohannis formarea unui guvern care să asigure tranziția până la alegerile parlamentare la termen din noiembrie 2020.

Un aspect despre care s-a vorbit foarte puțin în această perioadă este lupta oarbă din PSD pentru funcția de președinte al Senatului, care se va elibera astăzi. Se pare că orgoliile sunt atât de mari încât ar putea duce la scindarea partidului. Atât cât a mai rămas din el.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Vouă a ce vă miroase? / Structura centrală a DNA a preluat abia după 7 ani un uriaș dosar de corupție din Sibiu!

3 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

4 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

5 O româncă face carieră într-unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din Turcia