CULISE/Ponta va pica Guvernul Dăncilă și va revendica de la Iohannis funcția de premier. Săptămâna aceasta va anunța racolări masive din PSD

CULISE/Ponta va pica Guvernul Dăncilă și va revendica de la Iohannis funcția de premier. Săptămâna aceasta va anunța racolări masive din PSD

CULISE/Ponta va pica Guvernul Dăncilă și va revendica de la Iohannis funcția de premier. Săptămâna aceasta va anunța racolări masive din PSD. Astăzi, Tăriceanu își va anunța demisia din fruntea Senatului. Și tot astăzi își vor anunța demisia din PSD mai mulți deputați și senatori.

Surse din anturajul lui Victor Ponta spun că planul său este de a sparge PSD, de a pica Guvernul Dăncilă și de a revendica de la preșeedintele Iohannis formarea unui guvern care să asigure tranziția până la alegerile parlamentare la termen din noiembrie 2020.

Un aspect despre care s-a vorbit foarte puțin în această perioadă este lupta oarbă din PSD pentru funcția de președinte al Senatului, care se va elibera astăzi. Se pare că orgoliile sunt atât de mari încât ar putea duce la scindarea partidului. Atât cât a mai rămas din el.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”