CULISE/Ponta va pica Guvernul Dăncilă și va revendica de la Iohannis funcția de premier. Săptămâna aceasta va anunța racolări masive din PSD

CULISE/Ponta va pica Guvernul Dăncilă și va revendica de la Iohannis funcția de premier. Săptămâna aceasta va anunța racolări masive din PSD

CULISE/Ponta va pica Guvernul Dăncilă și va revendica de la Iohannis funcția de premier. Săptămâna aceasta va anunța racolări masive din PSD. Astăzi, Tăriceanu își va anunța demisia din fruntea Senatului. Și tot astăzi își vor anunța demisia din PSD mai mulți deputați și senatori.

Surse din anturajul lui Victor Ponta spun că planul său este de a sparge PSD, de a pica Guvernul Dăncilă și de a revendica de la preșeedintele Iohannis formarea unui guvern care să asigure tranziția până la alegerile parlamentare la termen din noiembrie 2020.

Un aspect despre care s-a vorbit foarte puțin în această perioadă este lupta oarbă din PSD pentru funcția de președinte al Senatului, care se va elibera astăzi. Se pare că orgoliile sunt atât de mari încât ar putea duce la scindarea partidului. Atât cât a mai rămas din el.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…