Culisele ședinței PSD: Dăncilă i-a spus lui Teodorovici „ne linșează ăștia dacă nu plecăm în seara asta”/Discotecarul a venit cu Biblia la el

Culisele ședinței PSD: Dăncilă i-a spus lui Teodorovici „ne linșează ăștia dacă nu plecăm în seara asta”/Discotecarul a venit cu Biblia la el

Culisele ședinței PSD: Dăncilă i-a spus lui Teodorovici „ne linșează ăștia dacă nu plecăm în seara asta”/Discotecarul a venit cu Biblia la el.

Ședința de marți noaptea a PSD, în care Marcel Ciolacu a forțat demisia Vioricăi Dăncilă, a fost punctată de câteva momente extrem de tensionate. Astfel, într-o pauza scurtă a CEX, Eugen Teodorovici a luat-o deoparte pe Viorica Dăncilă și a încercat să o convingă sa nu demisioneze. Vizibil emotionată, Dancila i-a spus lui Teodorovici ca “ne vor linșa ăștia dacă nu plecăm în seara asta”, potrivit surselor G4Media.ro.

Rovana Plumb a intervenit in discutia dintre cei doi si i-ar fi recomandat Vioricăi Dancilă să facă un pas înapoi, potrivit surselor citate.

Eugen Teodorovici a fost în ședință cu Biblia după el. A pus-o pe masă și a vrut să-i pună pe colegii lui să jure daca au luat bani de la stat, altfel decât prevede legea.

Carmen Dan a luat și ea cuvantul și a spus ca votul din Teleorman a fost pentru Liviu Dragnea.

Eugen Teodorovici va contesta decizia CEx in instanță, așa cum G4Media.ro a anuntat încă de marți. Fostul președinte Executiv le-a spus celor din echipa lui Marcel Ciolacu în cadrul discuțiilor ca va merge în instanță dacă nu e respectat statutul partidului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

4 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

5 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?