Cum a ajuns un porc mistreț să fie animalul de companie al unui cuplu belgian: „Nu plănuisem să-l ținem”

Cum a ajuns un porc mistreț să fie animalul de companie al unui cuplu belgian: „Nu plănuisem să-l ținem”

În timp ce majoritatea oamenilor își iau câini și pisici, un cuplu din Belgia întrece orice imaginație la capitolul animale de companie neconvenționale. Cei doi locuiesc în casă alături de un porc mistreț , care are propria lui canapea.

Oscar cântărește 80 de kilograme și are propria canapea FOTO X (Twitter)

Numele lui este Oscar, iar Gregory Guiot l-a descoperit în timpul unei excursii de vânătoare, însoțit de câinii săi. Era un purcel mic, fără prea mari șanse de supraviețuire în sălbăticie, la momentul respectiv, așa că a decis să îl ia temporar, pentru a-l îngriji, potrivit Reuters.

La mai bine de un an, șederea animalului în casă s-a transformat într-una permanentă. Oscar cântărește acum 80 de kilograme și a devenit un membru al familiei cu drepturi depline. Proprietarii săi i-ai creat absolut toate condițiile: are propria lui canapea, perne și pătură.

„Nu plănuisem să-l ținem aici, ci să-l salvăm și apoi să-l eliberăm, dar ne-am atașat de el”, a spus soția lui Guiot, Tiffany Pierre.

Oscar a fost dus la o fermă de antrenament, dar a refuzat să mănânce și într-o săptămână cei doi soți au fost chemați să-l recupereze.

Oscar are acum un apetit vorace și pare să fie foarte fericit alături de proprietarii săi. Mai mult decât atât, la fel ca un câine , atunci când trebuie să își facă nevoile, el a învățat să ceară afară.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat