Cum a devenit milionar în dolari băiatul lui Leonard Doroftei

Cum a devenit milionar în dolari băiatul lui Leonard Doroftei

Leonard Doroftei are cu ce se mândri: băiatul cel mare al "Moșului" a dovedit că are fler în afaceri.

Leonard Doroftei are doi băieți: Adrian (27 de ani), Alex (24 de ani) și Vanessa (19 ani).

Adrian este primul care a plecat în Canada. L-au urmat apoi părinții și Vanessa, iar ultimul sosit a fost Alex.

Mai întâi, Adrian a lucrat într-o companie aeriană din Canada, însă a decis că e mai bine să își încerce norocul pe cont propriu. A investit la bursă, apoi s-a dezvoltat în domeniul imobiliar, devenind milionar în dolari. Cum afacerile au mers ca pe roate, Adrian a ajuns să își permită chiar și o mașină de sute de mii de dolari, însă a cântărit bine decizia și a alea să își refuze această plăcere.

„Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se părea o aroganță supremă", a spus Adrian Doroftei pentru BZI.

"Am devenit un tip extrem de simplu. Locuiesc cu ai mei, nu am nevoie să mă lăfăi și nu simt nevoia de a petrece și a ieși la club. Sora mea va ajunge doctor, pentru că asta și-a propus. Fratele meu vrea să devină inginer de rețea”, a mai spus tânărul.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream”, a declarat Adrian Doroftei, conform BZI.ro .

„Mama are grijă de familie și este o sfântă. Tata face ce știe cel mai bine, adică împărtășește dragostea lui față de box. Și-a deschis o mică sală alături de niște prieteni de familie. Tata, indiferent unde ar fi, în afară de România, cred că va prospera, pentru că e un timp descurcăreț. El și-a dorit întotdeauna să fie acasă”, a povestit Adrian Doroftei.


Alex, Leonard și Adrian Doroftei

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

3 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

4 De citit...

5 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”