Cum a rămas fără SUV celebrul designer Tommy Hilfiger. Hoţii n-au depus niciun efort când i-au săltat maşina

Creatorul american de modă Tommy Hilfiger se numără printre rezidenţii oraşului Greenwich din Connecticut care au rămas fără SUV-urile Range Rover, după ce şi-a lăsat maşina nesupravegheată, cu cheile de contact în interior, informează AP.

Cum a rămas fără SUV-ul său Range Rover celebrul designer Tommy Hilfiger. Hoţii n-au depus niciun efort (Imagine: pinterest.com)

Poliţiştii din oraşul prosper Greenwich, din statul american Connecticut, au îndemnat locuitorii să nu-şi mai lase cheile maşinii în interiorul vehiculului, după ce mai multe autoturisme marca Range Rover au fost furate.

Printre autoturismele furate se numără Range Rover-ul designerului american de modă Tommy Hilfiger, care a dispărut din faţa casei sale la finele lunii iunie.

Locotenentul Kraig Gray a declarat că furtul de la casa lui Hilfiger corespunde metodei depistate în alte cazuri în care cheile vehiculului au fost lăsate în interiorul maşinii neînchise, nesupravegheată.

Poliţistul a declarat că Range Rover-urile, dar şi alte mărci de maşini au fost furate de pe drumuri, dar şi din parcări publice din centrul oraşului.

Suburbia oraşului New York este unul din cele mai prospere zone ale oraşului.

Thomas Jacob "Tommy" Hilfiger (născut pe 24 martie, 1951) este un designer de modă american cunoscut pentru crearea brandului Tommy Hilfiger Corporation in 1985. Cariera sa a luat avânt după ce a devenit cofondator al unui lanţ de îmbrăcăminte şi magazin de discuri în New York, în anii 1970, dar a început să creeze vestimentaţie casual de lux pentru bărbaţi în anii 1980. Compania s-a mărit ulterior încluzând şi vestimentaţie pentru femei şi articole de lux precum parfumuri. În 1997, Hilfiger şi-a publicat prima sa carte, intitulată "All American: A Style Book" şi a scris mai multe volume de atunci, printre care "Tommy Hilfiger through Assouline", în 2010.

Colecţiile lui Hilfiger sunt adesea influenţate de moda şi muzica subculturilor şi promovate de celebrităţi precum cântăreaţa americană de R&B Aaliyah, în anii 1990.

În 2006, Hilfiger şi-a vândut comapnia pentru suma de 1,6 miliarde de dolari către Apax Partners, iar în 2010 a fost vândută din nou către Phillips-Van Heusen for pentru 3 miliarde de dolari. Hilfiger a rămas creatorul de modă principal al companiei, conducând echipele de designeri şi supraveghind procesul the creaţie. Hilfiger a primit în 2012 Premiul pentru întreaga carieră Geoffrey Beene din partea Council of Fashion Designers of America.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Veste sinistră în presa americană: Regimul de la Beijing ar fi decis abandonarea orașului Wuhan! Oamenii…

2 VIDEO Veștile triste încep să se confirme! Conducerea Chinei a trimis 40 de incineratoare mobile în Wuhan

3 Cum arată sondajul cu care i-a păcălit Ciolacu pe pesediști în CEx

4 Informație / Probleme la CCR. Președintele, întâlnire de taină cu liberalii la Vila Lac

5 Document / Fraților, suntem luați de proști? Predoiu cere detaşarea la Ministerul Justiţiei a unei judecătoare c…

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cel mai spectaculos sport revine cu un super video