Cum a reușit un bărbat să nu plătească de 20 de ori nota de plată la restaurante de lux. Comanda numai lucruri scumpe

Cum a reușit un bărbat să nu plătească de 20 de ori nota de plată la restaurante de lux. Comanda numai lucruri scumpe

Un bărbat din Spania a fost arestat după ce s-a folosit de un truc actoricesc pentru a evita să-și plătească masa la restaurant. El a repetat cascadoria de 20 de ori doar anul acesta, potrivit poliției.

Preparate ale unui restaurant de lux FOTO Arhivă

Bărbatul este un lituanian, în vârstă de 50 de ani, stabilit în Spania. Potrivit autorităților, exact când trebuia să își achite nota în localurile de lux unde mergea să se răsfețe, el se prefăcea că suferă un atac de cord .

Meniul comandat, un adevărat festin

Un ofițer, care l-a arestat de patru ori, a spus că obișnuia să comandă delicatese precum homar și antricot de vită, însoțite de pahare de whisky premium, notează Business Insider.

Bărbatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost arestat luna trecută la Alicante, după ce a încercat să părăsească un restaurant fără să-și achite factura prefăcându-se că se simte rău, a declarat poliția locală.

A fost al 20-lea astfel de incident în decurs de un an. Astfel, bărbat a devenit binecunoscut forțelor de ordine locale,conform declarațiilor unui purtător de cuvânt al Poliției Naționale din Alicante.

Cea mai recentă țintă a bărbatului a fost restaurantul El Buen Corner, unde avea de achitat o notă în valoare de aproximativ 37 de dolari. El comandase o paella cu fructe de mare și două pahare de whisky.

Managerul restaurantului, Moisés Doménech, a declarat pentru EFE că unul dintre ospătari l-a remarcat pe bărbat și l-a informat despre notele de plată restante. Clientul a susținut că se duce în camera lui de hotel pentru a face rost numerar, dar personalul restaurantului a refuzat să-l lase să plece fără să plătească, a spus managerul, conform sursei citate.

Bărbatul a apelat, din nou, la talentul său actoricesc. S-a aruncat la pământ într-un mod dramatic și s-a prefăcut că suferă un infarct.

Personalul restaurantului nu i-a luat de bun șiretlicul, ci au sunat la poliție. Oamenii legii l-au recunoscut pe loc.

Bărbatul a mai fost arestat de 4 ori

Purtătorul de cuvânt al Poliției Naționale din Alicante a confirmat pentru Insider că bărbatul este recidivist.

„A fost arestat de mai multe ori în orașul Alicante. Modul de operare a fost același”, a spus ea.

Purtătorul de cuvânt al poliției a informat Insider că au cunoștință că bărbatul a fost trimis la închisoare, deși nu și pentru cât timp sau dacă este acum liber. Justiția locală a răspuns solicitării de comentarii, spunând că nu poate dezvălui informații despre caz, invocând motive de securitate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?