Cum arată interiorul celei mai luxoase rulote din lume. Are propriul garaj și dotări de cinci stele VIDEO

Cum arată interiorul celei mai luxoase rulote din lume. Are propriul garaj și dotări de cinci stele VIDEO

Cea mai luxoasă rulotă din lume este echipată cu o bucătărie mare, televizor și un loc de parcare complet.

Dezvoltat de compania germană Volkner Mobil, Performance S coferă lux și confort la cele mai înalte standarde, pe timpul călătoriilor lungi .

Cea mai luxoasă rulotă din lume FOTO Motor1.com

Dotările de milioane

Autocaravana a apărut pe piață în anul 2021, iar prețul său de lansare a fost unul exorbitant: 1,5 milioane de lire sterline, notează The Sun.

Deși este surprinzător de scumpă pentru o rulotă, producătorul german are motivele sale prin care justifică banii. Într-un Performance S poate încăpea chiar și un Bugatti, sub cabină.

 FOTO Motor1.com

FOTO Motor1.com

Garajul, situat sub vehicul se ridică hidraulic, iar proprietarul poate conduce apoi mașina pe platformă, care apoi alunecă dedesubt. Volkner a subliniat că nu sunt necesare ancorări - caracteristică ce „permite transportul unui al doilea vehicul fără a fi nevoie de o remorcă”.

Această caracteristică a fost posibilă datorită cadrului de oțel în formă de H al camionului, unic în industrie, al plăcii de podea din oțel care se glisează înăuntru și în afară cu ajutorul sistemului hidraulic și al picioarelor de oțel care ridică întregul vehicul pentru ca mașina să iasă.

Călătorie de lux: sistem stereo și mașină de spălat vase

Rulota este echipată și cu un sistem Burmester Stereo de ultimă generație, o altă caracteristică de lux a caravanei. Numai sistemul de sunet premium valorează aproape 250.000 de lire sterline.

FOTO Motor1.com

FOTO Motor1.com

Performance S este foarte încăpătoare: oferă 377 de metri pătrați de suprafață utilă - mai mult decât majoritatea rulotelor din acest segment. Înăuntru există o bucătărie de dimensiuni mari și include fiecare aparat de care ar putea cineva să aibă nevoie, chiar și o mașină de spălat vase.

FOTO Motor1.com

FOTO Motor1.com

Există o zonă de relaxare cu o masă, un televizor motorizat, care se poate ascunde în spatele peretelui atunci când nu este utilizat și câteva ferestre mari. De asemenea, este oferită o gamă largă de electrocasnice inteligente.

FOTO Motor1.com

FOTO Motor1.com

Lângă zona de living se află o baie spațioasă, cu o toaletă încălzită și o cabină de duș, chiuvete mari și oglindă. Vehiculul poate stoca până la 800 de litri de apă dulce, 600 de litri de apă neagră din rezervor și alți 300 de litri pentru rezervorul de toaletă.

În partea din spate se află zona principală de dormit, cu un pat dublu, mai multe ferestre cu copertine și un spațiu de depozitare. Există chiar și un spațiu de lucru.

FOTO Motor1.com

FOTO Motor1.com

Cunoscutul youtuber, Ener Yilmazer, a numit-o „cea mai futuristă caravană”, oferind un tur detaliat atât al exteriorului, cât și al interiorului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?