Cum au fost ucişi cei doi studenţi în vila închiriată din Iași. Probe ADN luate de la apropiaţii victimelor

Cum au fost ucişi cei doi studenţi în vila închiriată din Iași. Probe ADN luate de la apropiaţii victimelor

Ancheta înaintează în cazul dublei crime de la Iaşi, de la finalul săptămânii trecute, atunci când doi tineri au fost ucişi în casa în care stăteau cu chirie, scrie Adevărul .

Criminalii celor doi tineri studenţi ucişi la Iaşi au reuşit să pătrundă în vila din cartierul Moara de Vânt după ce au spart geamul termopan în dreptul încuietorii, luându-i astfel prin surprindere pe Ioana şi Youssef, care, cel mai probabil, dormeau în momentul atacului.

Din urmele de sânge găsite de anchetatori în imobil rezultă faptul că ei au încercat să scape de atacatori, alergând prin casă.

Principalul suspect în asasinatul de la Iaşi. Marocanul Ahmed El Bourkadi, student la Medicină, este dat dispărut

Pe trupurile lor au fost găsite zeci de lovituri de cuţit, unele dintre ele rezultate din încercarea de autoapărare.

Victimele ar fi fost prinse şi ucise în camere diferite, dar criminalii au adus trupurile celor doi în acelaşi dormitor, pentru a le da foc şi a scăpa şi de urmele din celelalte camere, tot prin incendiere.

În casă a fost găsită şi o pisică moartă, care s-a asfixiat din cauza fumului. Surse neoficiale susţin că telefoanele celor doi nu au fost găsite de către anchetatori.

Poliţiştii au luat probe ADN de la cunoscuţii celor doi, pentru a putea înainta în anchetă, în încercarea de a-i prinde pe autorii dublei crime.

UMF Iaşi, mesaj de condoleanţe

Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa" din Iaşi regretă profund trecerea în nefiinţă a studentului Youssef Jniyah şi a prietenei acestuia Ioana Vanesa Burlacu. Jniyah Youssef era student în anul 2, la specializarea Medicină, linia de predare în limba franceză.

„Condiţiile tragice în care şi-au găsit sfârşitul cei doi tineri au cutremurat întreaga comunitate a Universităţii şi a oraşului Iaşi. Este o anchetă în desfăşurare care cercetează acest caz. Conducerea UMF Iaşi este permanent preocupată de siguranţa studenţilor şi va acorda tot concursul autorităţilor în depistarea cu celeritate a autorilor acestei abominabile fapte.Transmitem condoleanţe familiilor şi prietenilor”, este mesajul transmis de către conducerea UMF Iaşi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…