Cum au fost ucişi cei doi studenţi în vila închiriată din Iași. Probe ADN luate de la apropiaţii victimelor

Cum au fost ucişi cei doi studenţi în vila închiriată din Iași. Probe ADN luate de la apropiaţii victimelor

Ancheta înaintează în cazul dublei crime de la Iaşi, de la finalul săptămânii trecute, atunci când doi tineri au fost ucişi în casa în care stăteau cu chirie, scrie Adevărul.

Criminalii celor doi tineri studenţi ucişi la Iaşi au reuşit să pătrundă în vila din cartierul Moara de Vânt după ce au spart geamul termopan în dreptul încuietorii, luându-i astfel prin surprindere pe Ioana şi Youssef, care, cel mai probabil, dormeau în momentul atacului. 

Din urmele de sânge găsite de anchetatori în imobil rezultă faptul că ei au încercat să scape de atacatori, alergând prin casă. 

Principalul suspect în asasinatul de la Iaşi. Marocanul Ahmed El Bourkadi, student la Medicină, este dat dispărut

Pe trupurile lor au fost găsite zeci de lovituri de cuţit, unele dintre ele rezultate din încercarea de autoapărare. 

Victimele ar fi fost prinse şi ucise în camere diferite, dar criminalii au adus trupurile celor doi în acelaşi dormitor, pentru a le da foc şi a scăpa şi de urmele din celelalte camere, tot prin incendiere. 

În casă a fost găsită şi o pisică moartă, care s-a asfixiat din cauza fumului. Surse neoficiale susţin că telefoanele celor doi nu au fost găsite de către anchetatori. 

Poliţiştii au luat probe ADN de la cunoscuţii celor doi, pentru a putea înainta în anchetă, în încercarea de a-i prinde pe autorii dublei crime. 

UMF Iaşi, mesaj de condoleanţe

Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa" din Iaşi regretă profund trecerea în nefiinţă a studentului Youssef Jniyah şi a prietenei acestuia Ioana Vanesa Burlacu. Jniyah Youssef era student în anul 2, la specializarea Medicină, linia de predare în limba franceză.

„Condiţiile tragice în care şi-au găsit sfârşitul cei doi tineri au cutremurat întreaga comunitate a Universităţii şi a oraşului Iaşi. Este o anchetă în desfăşurare care cercetează acest caz. Conducerea UMF Iaşi este permanent preocupată de siguranţa studenţilor şi va acorda tot concursul autorităţilor în depistarea cu celeritate a autorilor acestei abominabile fapte.Transmitem condoleanţe familiilor şi prietenilor”, este mesajul transmis de către conducerea UMF Iaşi. 

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...