Cum explică Petre Daea audierea la DNA şi de ce nu şi-a luat avocat

Cum explică Petre Daea audierea la DNA şi de ce nu şi-a luat avocat

„Întrucât episodul de ieri, puternic şi diferit mediatizat, a ridicat o serie de întrebări, creând o stare de confuzie si nelinişte în rândul fermierilor şi a opiniei publice, vreau să precizez următoarele: Petre Daea a respectat, respectă şi va respecta legea, activitatea desfăşurată până acum de-a lungul vieţii a demonstrat acest lucru”, a scris pe Facebook ministrul Agriculturii.

„Ieri a trebuit să răspund în calitate de martor, prezentându-mă la instituţia statului fără avocat pentru că nu aveam de ce să fiu asistat. Am declarat ce am ştiut, în fata unor oameni care, în respect faţă de lege, caută adevărul. Totul a decurs normal din punct de vedere al desfăşurării dialogului”, a completat Petre Daea.

„Lucrez, muncesc, trăiesc în respect faţă de oameni şi faţă de lege. Misiunea grea de a fi ministru nu-mi îngăduie nici un moment să fac altceva decât ce trebuie pentru a rezolva problemele ţării. Sunt şi voi fi alături de dumneavoastră, făcând-mi datoria”, a mai afirmat ministrul Agriculturii, chemat în calitate de martor în dosarul în care Adrian Chesnoiu, fostul ministru al Agriculturii, e acuzat de abuz în serviciu. Printre persoanele ajutate să promoveze un concurs ar fi şi un apropiat al lui Daea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro