Cum își bate joc Vanghelie de Piedone

Cum își bate joc Vanghelie de Piedone

Fostul primar PSD al Sectorului 5, Marian Vanghelie, își bate joc de Piedone: „Sunt sigur că peste patru ani o să candideze la Sectorul 2”. Vanghelie și-a depus, azi, candidatura la funcția de primar al Sectorului 5, unde îl are drept contracandidat pe fiul lui Cristian Popescu Piedone, Vlad Popescu Piedone, actualmente deputat PSD.

„Ne bucurăm că punem nişte colţuri cu iarbă şi nişte borduri şi restul nimic nu s-a întâmplat. Ne filmăm cu TikTok-ul şi ne înjurăm directorii din primărie ca şi cum ar fi sclavi pe plantaţie. Aşa ceva n-a existat în Primăria Sectorului 5. (…)

Iar a ne muta de la Sectorul 4 la Sectorul 5, de la Sectorul 5 la Capitală şi dacă nu iese la Capitală, sunt sigur că peste patru ani o să candideze la Sectorul 2. Acesta este un mod de a nu-ţi asuma ceea ce ai făcut şi ceea ce eşti„, a spus Vanghelie.

„Nu a fost niciodată, nici în 1989 nu a fost în Sectorul 5 ceea ce se întâmplă acum. Avem 10 unităţi (de învăţământ – n.r.) închise, avem peste 20 de unităţi la care curg de la toaletele de sus prin clase. Credeţi-mă, când am venit primar nu era aşa ceva”, a mai susținut Marian Vanghelie.

La finalul lunii martie, el relata cum l-a cunoscut pe Piedone în anii 80.

„Eu îl cunosc din 1980 si ceva, lucra bucătar la «Mărul de Aur». Eu, la vremea respectivă, nu mi-e rușine (să spun – N.R.) eram pe bulevard, făceam bișniță. Vindeam bilete (la film – N.R.), vindeam valută, nu furam! Făceam 1.000-2.000 de lei pe zi.

Și noi ne duceam, mai mulți, care făceam bani și cumpăram carne cu 100 de lei (kilogramul – N.R.), că așa se cumpăra, de la restaurant, de la domnul Piedone”, a povestit Vanghelie la Realitatea TV.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?