Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO

Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO

După ce a fost părăsit de soție din cauza greutății sale excesive, un bărbat din SUA a decis să-și schimbe viața într-un mod de-a dreptul spectaculos în loc să se complacă în disperare.

Povestea de transformare a lui Stephen Ringo a început cu o pierdere personală, dar s-a transformat rapid într-o călătorie inspirată de autodepășire și rezistență, potrivit wecb.fm

Mulți s-ar putea regăsi în prima parte a poveștii sale, pentru că, după căsătorie, e ușor să te complaci în confort , lăsându-ți sănătatea și condiția fizică în plan secund. Pentru Stephen, acest lucru a însemnat renunțarea la stilul său de viață activ, ceea ce a dus la o creștere semnificativă în greutate de-a lungul anilor.

Stephen Ringo, înainte și după ce l-a părăsit soția. FOTO Captuta video YouTube EsTrending

A fost un aspect care i-a displăcut soției sale, care a simțit lipsa bărbatului energic cu care s-a căsătorit. În cele din urmă a ales să-l părăsească, sperând ca acest lucru să fie un semnal de alarmă pentru Stephen.

Stephen Ringo. FOTO Facebook Stephen Ringo

Stephen Ringo. FOTO Facebook Stephen Ringo

A fost punctul de plecare al schimbărilor majore din viața sa

Plecarea soției a fost într-adevăr un semnal de alarmă pentru Stephen, pentru că a văzut-o ca pe o oportunitate de a-și recâștiga viața și sănătatea.

A început cu obiective mici, ușor de gestionat, conștient că fiecare pas înainte îl va îndepărta de la vechile sale obiceiuri.

„Pierderea căsniciei mele din cauza obezității a fost o lovitură devastatoare, dar m-a făcut să privesc adevărul crud despre sănătatea mea”, a mărturisit Stephen.

Și-a structurat programul zilnic în jurul unor noi rutine: a schimbat fast-food-ul cu mese gătite în casă și serile sedentare cu sesiuni de antrenament. Și cu cât slăbea mai mult, cu atât devenea mai motivat.

Un cu totul alt om

Acum, Stephen este practic de nerecunoscut și un exemplu pentru toți că și schimbarea e posibilă chiar și când ți se pare imposibil de realizat.

Angajamentul său pentru un stil de viață mai sănătos nu numai că i-a transformat corpul, dar i-a și revitalizat spiritul. Astăzi, el este un pasionat al sălii de sport și un participant proactiv la starea sa de bine, notează wecb.fm

Povestea sa demonstrează că eșecurile personale pot pregăti terenul pentru triumfuri personale. În prezent Stephen e optimist. E pregătit să se îndrăgostească din nou, de data aceasta cu un nou sentiment de stimă de sine și cu un angajament de a-și menține sănătatea nu doar pentru ceilalți, ci și pentru el însuși.

Puterea de autotransformare

Povestea lui Stephen poate fi pentru mulți una motivațională, un îndemn la acțiune pentru prioritizarea propriei persoane.

Transformarea sa nu se referă doar la a arăta mai bine, ci și la a se simți mai bine

Cei care se simt prinși în capcana circumstanțelor în care se află pot învăța din povestea lui Stephen că este posibil să începi de unde ești, să folosești ceea ce ai și să faci ceea ce poți.

Uneori, cea mai bună răzbunare nu este doar să trăiești bine, ci să trăiești mai bine ca niciodată, scrie sursa citată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro