Cum să arăți la modă în hanorac și blugi?

Cum să arăți la modă în hanorac și blugi?

Din ce în ce mai popular în ultima vreme, mai ales în rândul tinerilor, dar nu numai, stilul casual prezintă o combinație ideală între piese vestimentare lejere, care oferă confort și stil în același timp. Dacă dorești, așadar, să arăți la modă și să te simți confortabil în același timp, optează pentru ținute formate din aceste elemente. Cum le alegi și cum le poți combina pentru a obține cele mai cool ținute vei descoperi din acest articol.
 

Blugii negri – vedeta ținutelor casual

Nu vei da greș niciodată cu o pereche de blugi negri pentru bărbați, pentru că aceștia reprezintă stilul casual sau urban prin excelență. Este important, însă, să optezi pentru o pereche de blugi care au croiul potrivit și lungimea adecvată, în funcție de morfologia corpului și de înălțimea pe care o ai. Modelele clasice sau cele cu o ușoară încrețire în zona genunchilor vor adăuga un plus de interes aspectului vizual, astfel că vei avea șansa de a te simți la modă în timp ce ai parte de confortul absolut al stilului informal.

Combinația ideală pentru acești blugi vine din partea hanoracului fără glugă – un element vestimentar inedit, cu un design interesant și cu un efect aparte oferit de simplitatea pe care o oferă. Există numeroase modele de hanorace fără glugă din care îl poți alege pe acela potrivit pentru completarea ținutelor tale: de la variantele cu design simplu la cele cu imprimeuri sau modele grafice, hanorace în culori clasice precum alb sau gri, dar și modele în culori vibrante, ideale pentru ținute care atrag atenția.

Cum poți purta un hanorac fără glugă?

Alegere excelentă pentru bărbații care doresc să îmbine moda cu confortul, hanoracele fără glugă vor crea un look stilat și versatil. Poți purta un astfel de model peste un tricou simplu pentru un aspect casual sau cu o geacă ori jachetă subțire în zilele răcoroase de primăvară-toamnă. Alături de o pereche de blugi vei obține un look modern, care își păstrează, însă, lejeritatea absolută a stilului urban sau casual.

Optează pentru o geacă bomber potrivită

O ținută formată din hanorac și blugi poate fi îmbunătățită pentru un plus de stil sau de confort termic. O opțiune excelentă în acest sens este reprezentată de o geacă bomber, piesa vestimentară stilată care adaugă valoare oricărei ținute. Optează pentru un model de geacă într-o nuanță neutră sau pentru un model într-o culoare care va completa paleta de culori a ținutei tale.

Asigură-te, de asemenea, că geaca bomber aleasă din oferta de pe https://www.cropp.com/ro/ro/ va adăuga un aspect cool și modern, iar pentru aceasta este important să fie asortată cu hanoracul și blugii negri potriviți. Vei obține, cu siguranță, un look urban, rafinat, un look ideal pentru diverse ocazii.

Oricare ar fi ținuta pe care o vei adopta, este important să ai în vedere aspectul legat de încrederea în sine. Și bărbații iubesc moda, iar pentru a demonstra acest lucru este necesară alegerea unor piese vestimentare în trend, care să îți permită să te simți bine în pielea ta și să porți cu mândrie adoptat. Este important, așadar, să te simți confortabil și să te iubești așa cum ești, pentru că doar în acest fel vei atrage toate privirile și vei fi de fiecare dată la modă.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat