Cum să pui un pariu în siguranță

Cum să pui un pariu în siguranță

Industria pariurilor online a luat amploare în ultimii ani, în special pe fondul restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. În fiecare zi apar din ce în ce mai multe companii care promit pasionaților de pariuri sportive câștiguri la care mulți doar visează. Din nefericire, odată cu creșterea accesibilității pariurilor online, au apărut și problemele.

Cum ne putem asigura că pariurile pe care dorim să le punem online sunt sigure și se rezumă la a fi doar o activitate de recreere, nu o modalitate de a pierde mai mulți bani decât ne permitem? Există câteva aspecte de care trebuie să ținem cont atunci când pariem online. 

Alegerea unei companii de încredere

Atunci când doriți să pariați online trebuie să vă asigurați că vă faceți cont pe o platformă care nu vă va înșela încrederea. Având în vedere paleta largă de site-uri și aplicații care oferă astfel de servicii, decizia de a alege un singur provider cu care putem colabora poate părea dificilă la început. 

Cea mai la îndemână metodă pentru a alege platforma online potrivită este utilizarea platformei companiei unde pariați în realitate. Dacă vreți să vă diversificați portofoliul sau compania la care pariați de obicei nu are prezență online, puteți lua în considerarea următoarele aspecte pentru a alege un site de încredere: 

  • Vechimea pe piață
  • Prezența în viața reală 
  • Nivelul de popularitate atât online cât și în viața reală
  • Numărul de utilizatori
  • Recenziile oferite de vizitatori pe platformele sociale 

În plus, puteți apela cu încredere la site-uri specializate în selectarea și compararea companiilor de pariuri disponibile pe piață, cum ar fi SmartBettingGuide. Chiar dacă majoritatea business-urilor în domeniul pariurilor online sunt afaceri care doresc să ofere clienților o experiență corectă, există și câțiva șarlatani care abia așteaptă să profite de banii celor mai naivi. Dumneavoastră trebuie să utilizați toate instrumentele pe care le aveți la îndemână pentru a evita să cădeți într-o cursă care vă poate costa chiar mai mult decât banii. 

Impunerea unor limite 

Dacă atunci când pariem la o casă de pariuri din cartier ne putem seta limite deoarece utilizăm bani cash pentru a pune pariurile dorite, în mediul online ne este mult mai ușor să ne lăsăm purtați de val. Orice parior responsabil ar trebui să își cunoască limitele și să nu le depășească, iar dacă simte că nu poate face acest lucru pe cont propriu, să apeleze la instrumentele disponibile fie pe platforma de pariat, fie în colaborare cu banca unde își ține banii. 

Aveți încredere doar în instinctul propriu 

Odată cu creșterea numărului de pasionați ai pariurilor pe platformele online au apărut și din ce în ce mai mulți „experți” care vă promit câștiguri nelimitate în schimbul unui abonament lunar. De cele mai multe ori aceștia au chiar mai puține cunoștințe în domeniu decât dumneavoastră, fiind pasionați doar de luatul banilor celor mai naivi. Cel mai bun argument împotriva acestor șarlatani este acela că, dacă ar fi fost cu adevărat atât de pricepuți în pariuri precum pretind, ar fi câștigat suficient de mulți bani încât să nu ceară o taxă lunară celor pe care doresc să îi „ajute”. 

Pariatul sportiv a devenit el însuși un sport în sine, pasionații acestuia ocupându-și mare parte din viață cu vizionarea meciurilor și plănuirea biletelor zilnice. Ca orice activitate care presupune câștiguri mari, aceasta implică și riscuri considerabile. Odată cu tranziția la mediul online, riscurile au devenit chiar mai de luat în seamă decât în cazul pariurilor din viața reală. Din fericire, există câteva reguli de care putem ține cont, instrumente de care ne putem folosi pentru a evita excesele și site-uri specializate în care putem avea încredere pentru a ne asigura o experiență plăcută atunci când pariem online.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro