Cum scapă un interlop de arest în Ro. Cazul Vandam

Cum scapă un interlop de arest în Ro. Cazul Vandam

Interlopul Vandam, liber datorită judecătoarei Grancea. Pe data de 12 aprilie a.c., înainte de Paște, un complet de la Curtea de Apel Iași, condus de judecătoarea Andreea Nicoleta Grancea, a luat o decizie care a șocat pe toată lumea: interlopul Constantin Vandam, arestat pentru că a tras cu o armă de foc spre doi dușmani, în plină stradă, in municipiul Iași a fost lăsat să plece acasă, potrivit Dezvăluirea .

Multă lume s-a întrebat de ce a fost luată această decizie controversată. O fotografie publicată în exclusivitate de Dezvăluirea.ro explică totul.

În poză este suprins Robert Grancea, fratele mai mic al judecătoarei Andreea Nicoleta Grancea, stând la masă cu Constantin Vandam, cu fratele său Jean Brăileanu și alți interlopi.

Fiind un mic întreprinzător, Robert Grancea se află în relații de afaceri de ani de zile cu clanul Vandam – Jean Brăileanu și este greu de crezut că judecătoarea Andreea Nicoleta Grancea nu cunoștea acest lucru.

Incidentul cu armă de foc a avut loc pe o stradă din cartierul Tătărași, municipiul Iași. „La data de 2.04.2023 în jurul orei 20: 32 în timp ce se afla la volanul autoturismului Porsche Panamera, pe strada Eternitate din municipiul Iași a executat două focuri de armă spre autovehiculul Audi Q7 care se deplasa pe sensul opus de mers și în care se aflau persoanele vătămate I.C. și R.M.A gloanțele lovind autovehiculul respectiv, suspectul acceptând posibilitatea ca gloanțele să nimerească cele 2 persoane vătămate și posibilitatea suprimării vieții acestora”, se arată în actele de urmărire penală.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?