Cum se ceartă Macronii? „De se cutremură pereţii”

Cum se ceartă Macronii? „De se cutremură pereţii”

Relaţia dintre Emmanuel Macron (43 de ani) şi soţia sa Brigitte (68 de ani) este bulversată uneori de certuri „de se cutremură pereţii” la Palatul Elysée, scrie Gala.

„Chiar de curând, la Elysée, pereţii se cutremurau”,a declarat o sursă din interiorul preşedinţiei franceze pentru Le Parisien, potrivit Gala, evocând o ceartă între Emmanuel şi Brigitte Macron. În 2018, un apropiat al soţilor Macron a recunoscut că se mai întâmplă ca cei doi să se certe de se aude până în stradă.„Acesta este modul lor de comunicare. Se ajunge la aşa ceva pentru că sunt două caractere puternice”,a declarat el. Potrivit acestuia, prima-doamnă a Franţei ar fi devenit anxioasă după preluarea mandatului de preşedinte de către Emmanuel Macron.„Ea este îngrijorată să nu-şi rateze mandatul şi să devină nefericit”,subliniază acest apropiat al soţilor Macron. Întrebată despre momentele tensionate din cuplu, Brigitte Macron nu le-a negat. „Suntem un cuplu destul de sudat. Ne mai spunem lucruri”,a declarat ea pentru RTL în iunie 2019.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

3 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska