Cum se simte gorjeanul care a primit rapel Moderna în loc de Pfizer/Pensionarul a povestit cum s-a întâmplat totul

Cum se simte gorjeanul care a primit rapel Moderna în loc de Pfizer/Pensionarul a povestit cum s-a întâmplat totul

Vasile Văduva, bărbatul de 69 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care a primit greşit rapelul vaccinului anti COVID-19 de la Moderna, în condiţiile în care în prima fază a primit serul de la Pfizer-BioNtech, le-a povestit jurnaliştilor despre această eroare care a avut loc.

Pacientul a relatat că a fost chemat în cabinetul centrului de vaccinare, deşi pe uşă scria „Moderna“, şi a întrebat-o pe asistenta medicală dacă serul este de la Pfizer şi i s-a răspuns afirmativ: „Eu şi soţia ne-am prezentat la Centrul de vaccinare de la Stadionul Municipal. Ni s-au scanat cărţile de identitate şi s-au completat formularele pentru efectuarea rapelului. Era vorba de rapel pentru vaccinul Pfizer pentru data de 9 februarie. Eu am fost ajutat de către o persoană de acolo, neavând ochelari la mine. După completare formularelor, am fost invitat să iau loc în faţa cabinelor de vaccinare. După aproximativ un minut, am chemat de o persoană în cabina pe care scria «Moderna». Am intrat nedumerit şi, când s-a apropiat cu seringa, am întrebat dacă este Pfizer. Mi s-a spus că da. Mi s-a făcut vaccinul şi am fost invitat să aştept perioada de un sfert de oră într-o încăpere alăturată. Soţia a urmat după mine şi a fost chemată tot de către persoana de la Moderna. A reacţionat şi a spus că suntem la vaccin pentru Pfizer. «I-aţi făcut şi soţului?».La răspunsul afirmativ, a strigat după mine. Am fost întrebat dacă mi s-a făcut vaccin Moderna şi am spus că nu, pentru că am întrebat. De aici a urmat o întreagă discuţie“, a povestit pensionarul.

Îşi va testa nivelul anticorpilor

Pensionarul a spus că se simte bine şi că îşi va testa nivelul anticorpilor: „Nu am avut vreo problemă deosebită. Am fost monitorizat de soţie. Medicul coordonator a spus că aşteaptă un răspuns de la Direcţia de Sănătate Publică Gorj cu privire la efectuarea a încă unui ser. Se poate verifica nivelul anticorpilor şi o să mă testez“.

Pensionarul contrazice autorităţile care susţineau că el a intrat singur în cabinet: „Acolo nu se intră fără să te cheme cineva. Probabil că dacă soţia nu sesiza, primea şi ea rapel tot de la Moderna“, relatează Adevărul.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina