Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

Știți cum se spune, prima experiență sexuală nu se uită niciodată, însă multe femei ar prefera, fie vorba între noi, să o șteargă din memorie! Printre acestea se numără și Mihaela Rădulescu. Diva de Monaco nu se prea laudă cu prima ei partidă de sex căci, spune ea, a fost sortită eșecului.

Experiența sexuală nu a fost deloc una plăcută pentru vedetă, căci lipsa de experiență a partenerului său și stângăcia cu care a tratat actul sexual au fost lucrurile care i-au lăsat, din păcate, un gust amar. Într-o notă umoristică, Mihaela Rădulescu și-a umilit primul partener de sex, spunând că este de părere că și astăzi s-ar putea ca el să mai aibă probleme...în dormitor!

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării.

Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru sursa citată.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa