Cum sunt înșelați turiștii pe o faimoasă insulă din Grecia: „Vor da vina pe bariera lingvistică”

Cum sunt înșelați turiștii pe o faimoasă insulă din Grecia: „Vor da vina pe bariera lingvistică”

Un român care a fost în vacanță în Grecia, pe faimoasa insulă Zakynthos, a scos la iveală câteva neplăceri cu care se pot confrunta turiștii în această locație de vis, scrie Ziare.com.

”Recent ne-am întors din concediu de pe insula Zakynthos! A fost o destinație care ne-a copleșit prin frumusețe! Nu vreau să insist asupra acestui aspect. Vreau să scot în evidență ceea ce nu ne-a plăcut. În primul rând cazarea. De evitat hotelul Paradise Beach din stațiunea Argassi.

Deși este poziționat excepțional, chiar pe malul mării și dispune de toate dotările are destul de multe minusuri. Hotelul ne-a fost recomandat de un agent de turism.

Am plătit la agenție 100 de euro suplimentar pentru cameră cu vedere la mare și la nivel superior. Ce să vezi! La recepție ne-au spus cumva pe ocolite că nu trebuia să plătim agenției pentru camera superioară, ci să plătim direct la ei.

Au fost câteva discuții în urma cărora sora mea și soțul ei au primi camera cu vedere la mare dar la parter, în timp ce eu și soția mea am primit camera la etajul 1 cu vedere la stradă….”, a povestit turistul pe un forum destinat vacanțelor în Grecia.

”Un alt minus este legat de lipsa saltelelor de la piscină. Una peste alta nu aș recomanda hotelul. Atenție la închirieri mașini. Sunt agenți care îți dau toate asigurările că autoturismul este asigurat CASCO 100% dar trec clauze de câteva sute de euro în contract. Citiți cu atenție!

Nu faceți turul insulei cu iahtul decât dacă știți să înotați. Sunt 3 opriri pentru înot în niște zone mirifice. Dacă nu știți să înotați veți sta pe vas…

Atenție la plaja Tsilivi. Veți observa o zonă cu șezlonguri de lux. Evitați-o! Nu veți vedea niciun preț afișat, iar băieții care deservesc plaja vă vor convinge că prețul unui șezlong începe de la 14 euro până la 19 euro.

De fapt prețurile sunt cuprinse între 40 și 90 de euro. Vor da vina apoi pe bariera lingvistică și pe faptul că nu ați înțeles bine…”, a completat persoana respectivă.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene