CUTREMUR! PSD pregătește SUSPENDAREA președintelui. E ordin de la Voiculescu! C.Ștefănescu va face propunerea la CNEx de la Sucevița

CUTREMUR! PSD pregătește SUSPENDAREA președintelui. E ordin de la Voiculescu! C.Ștefănescu va face propunerea la CNEx de la Sucevița

Risc Seismic

Consilierii israelieni n-au fost rechemați doar pentru a-l sprijini pe Dragnea, spun surse din PSD. Scopul este cu bătaie lungă: se fac măsurători și cercetări amănunțite pentru a se vedea care ar fi reacțiile în cazul suspendării președintelui. Sursele spun că este ordinul dat de Voiculescu. Iar operațiunea s-ar putea declanșa pe la mijlocul lunii octombrie iar un eventual referendum ar trebui să aibă loc spre sfârșitul lunii noiembrie.

Se pare că reîncălzirea subiectului referendumului pentru familia tradițională nu este întâmplătoare. Și nici atacurile zilnice la președinte. Care urmăresc să inducă în rândul votanților PSD senzația că președintele încalcă Constituția. Deși surse din anturajul prezidențial dădeau miercuri seară drept sigură participarea președintelui la ședința CSM, prezența sa a fost contramandată în ultima clipă. Semn că președintele este informat în legătură cu aceste manevre ale trio-ului Dragnea-Tăriceanu-Voiculescu. 

Dealtfel, președintele a evitat și evită să iasă la declarații exclusive pe subiectul Justiție, plasându-se strict în limitele constituționale. A plasat acest rol purtătorului de cuvânt. Și întâlnirea cu ONG-urile care au sesizat derapajele CCR a plasat-o consilierilor.

Probabil că toate aceste precauții ale președintelui vor fi inutile în cazul în care penalii vor vedea că numai suspendându-l vor putea trece legile propuse de Toader. Care ar duce automat la schimbarea șefilor Parchetului General, DNA și DIICOT. Că la Curtea Supremă lucrurile par rezolvate.

Oameni buni, puțini realizați ce bătălii se dau în spatele ușilor închise și în ce pericol este acum statul. Mai sunt câteva palme distanță până când Dragnea, Voiculescu și Tăriceanu își vor putea pune procurorii și judecătorii de casă. Iar baronii în județe. Ne întoarcem în timp cu 15 ani!

Conform surselor noastre, la Sucevița Codrin Ștefănescu a primit sarcină de la Dragnea să arunce pe piață propunerea cu suspendarea președintelui. Puțină lume a aobservat, dar joi, când jegul de Tăriceanu a ieșit să-l umple de lături pe Iohannis, după ce miercuri fusese rândul lui Dragnea, a avut pregătită în „public” o întrebare despre suspendarea președintelui. Știți care a fost răspunsul lui?  Tăriceanu a răspuns: „Nu fac un comentariu astăzi pe acest subiect. Vă mulțumesc pentru întrebare, pentru că întrebarea e pertinentă, dar nu am să răspund la această întrebare astăzi”.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?