CUTREMUR! Țiitorul Olguței Vasilescu amenință cu DEMITEREA șefului SRI! Se mai devoalează o parte a Planului

CUTREMUR! Țiitorul Olguței Vasilescu amenință cu DEMITEREA șefului SRI! Se mai devoalează o parte a Planului

Risc Seismic

Țiitorul Olguței Vasilescu amenință cu demiterea șefului SRI! Se mai devoalează o parte a Planului!

Preşedintele Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat, luni, că membrii comisiei se vor întruni, marţi, la ora 11, fiind posibil să ceară demisia generalului Dumitru Dumbravă din funcţia de secretar general deoarece comisia nu poate face analizele necesare cu Dumbravă în funcţie.

„Nu putem să facem aceste analize cu domnul Dumbravă în funcția de secretar general al SRI”, a declarat Claudiu Manda.

 Manda a spus că membrii Comisiei îi cer directorului SRI, Eduard Hellvig, demiterea lui Dumbravă. În caz contrar, există posibilitatea ca Hellvig să fie demis.

Senatorul PSD, Claudiu Manda, a precizat că o nouă şedinţă a Comisiei de control al SRI va avea loc marţi, fiind posibil ca acest for să ceară demisia generalului Dumbravă din funcţia de secretar general al SRI. ”Probabil o să cerem demisia domnului Dumbravă”, a spus Manda.

El a afirmat că este necesară continuarea analizelor de către comisie a informaţiilor despre implicarea unor persoane din SRI în domenii care nu ţin de activitatea Serviciului. ”Rămâne ca toate aceste analize să le facem, dar nu cred că le putem face cu domnul Dumbravă în poziţia de secretar general”, a conchis Claudiu Manda.


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale