CUTREMUR în PSD! Ponta ÎNDEAMNĂ la REVOLTĂ! Pe pagina de Facebook a Penalului curg VALURI de ÎNJURĂTURI și AMENINȚĂRI pentru Dragnea!

CUTREMUR în PSD! Ponta ÎNDEAMNĂ la REVOLTĂ! Pe pagina de Facebook a Penalului curg VALURI de ÎNJURĂTURI și AMENINȚĂRI pentru Dragnea!

Risc Seismic

Este delir pe pagina de Facebook a Penalului! Curg valuri de înjurături și amenințări la adresa lui Dragnea, liderul PSD! Constantin Ionescu „Dl Dragnea, un cameleon,om fals. cu doua fete chiar mai multe. Ponta sa nu aibe incredere in el.” „Singurul dusman din PSD e Liviu Dragnea, un om parsiv si las, a indepartat din partid toti politiccieni buni, pt a nu-i lua scaunul. Ponta degeaba te mai zbati pt PSD atat cat lasul asta e presedintele partidului, dar vin alegerile si atunci va vedea cat mai ia, acum a avut noroc ca ai facut tu campanie”. Serban Iancu Papacocea: „Am spus in repetate randuri faptul ca faceti o mare greseala, domnule Ponta, prin asocierea cu astfel de personaje insalubre precum Liviu Dragnea”.

UPDATE/Numărul mesajelor, cu tot cu replici, a trecut bine de 1000!

Sunt deja 300 de astfel de mesaje după ce, la prima oră a dimineții, pe site-ul unde își varsă Penalul elucubrațiile a apărut o așa-zisă știre pe „surse” despre faptul că Penalul a fost acuzat de Liviu Dragnea, într-o ședință a partidului, ca este unul dintre inamicii PSD. Imediat, ce surpriză!, Penalul s-a dat lovit în dragostea de PSD și l-a acuzat pe Dragnea că îi face o mare nedreptate judecându-l în acest fel! Și a slobozit un text pe  contul de Facebook în care și-a căinat soarta de om sensibil și iubitor de partid...  Ghilimelele nu le mai punem, de scârbă! Deci Penalul n-are liniște, vrea în continuare un motiv să plece așa cum s-a spus de mai mult timp. Dar vrea s-o facă a la grande, cu scandal și cu Dragnea vinovat!

Textul Penalului:

„Sunt foarte dezamăgit și supărat DACĂ această știre e adevărată și cu adevărat Liviu Dragnea mă vede pe mine și pe liderii ALDE ca pe dușmanii PSD.

Pe lângă faptul că o asemenea idee este neadevărată și nedreptă (după ce toată viața mea politică am activat doar în PSD și după ce m-am luptat pentru PSD ca pentru familia mea, iar Daniel Constantin și Călin Tariceanu au fost mereu aliați corecți și de încredere) cred că este și o mare greșeală - adversarii adevărați ai PSD sunt cei de la noul PNL și cei care au vrut mereu distrugerea PSD și a liderilor săi!

Dacă într-adevăr Liviu Dragnea ar gândi așa atunci la Cotroceni trebuie deschisă șampania! Eu sper însă că a fost doar o informație "pe surse" care se va dovedi neîntemeiată.”

Și reacțiile trepanaților:
Gabriela Otilia Opritoiu Asa cum au distrus adevaratul PNL,determinandu-l pe d-ul Tariceanu sa demisioneze din partid si sa porneasca singur de la zero,acum "lucreaza"la distrugerea PSD-ului cu ajutorul lui Dragnea,care este orbit de dorinta bolnava de ajunge prim ministru.Eu nu inteleg insa un lucru,si anume:memebrii PSD-ului nu realizeaza pericolul care-i paste,nu au exemplul PNL-ului?
Constantin Ionescu Dl Dragnea, un cameleon,om fals. cu doua fete chiar mai multe. Ponta sa nu aibe incredere in el.
Constantin Ionescu Oghii al tradeaza, are privirea parsiva
Liliana Agapie Dragnea este parsiv! Membrii PSD văd ce face dragnea însă speră că e o tactică 
Costea Dana din pacate realizam ce se intampla ......sa vedem ce putem face....eu vb doar in numele meu acum......si eu sunt la fel de dezamagita
Gabriela Otilia Opritoiu Costea Dana sincer nu stiu ce sa votez.As vota PSD pentru ca e partidul in care d-ul Ponta a investit tot ceea ce a avut d-lui mai bun.Dar cum pot face asa ceva cand omul care si-a dedicat parte din viata in slujba acestui partid,este dat deoparte de i...See 
Ion Blestemul traicenu nu este un domn este un bou care a facut pe ea de doctrina liberala pt osul gras de la sefia senatului.
Elena Maresescu Și totuși, în PSD nu există doar Dragnea,ceilalți ce fac, nimeni nu ia atitudine ,nu este niciunul nemulțumit de atitudinea acestui Dragnea? Eu cred că 'rufele se spală în familie',o discuție între cei doi, ar fi de mare ajutor în momentul ăsta! Nu de...See More
Stefan Samosi ion blestemul esti cam blestemat si-n scris si-n gramatica.
Piloncea Iosif Poate ai vrut sa zici de blaga

Elisabeth Ellis Elena Maresescu Credeti ca domnul Ponta nu a avut discutii cu cameleonul Dragnea ?De dragul PSD-lui a tot tacut ,dar pana cand sa taca ?
Costica Spasenie Victore, tu nu vezi că Liviu Dragnea s - a dat de partea lui Iohanis, el va distruge PSD-UL. Pune și formează un partid de stânga, cu oameni tineri și deștepți și lasă - l pe Dragnea. Dacă el a supt la pieptul lui Basescu, are caracterul lui.
Doru Caraciuc cea mai buna idee ! felicitari domnule costica !!
Iamandi Vicentiu ...eiiii...poate nu chiar la piept...!

Iordan Ionut Iamandi Vicentiu , putin mai jos

Trusca Mioara daca isi face partid ponta voi merge pe mana lui eu cred in el este un bun politician si un adevarat roman asta daca il lasa D N A

Mark Mircea Toate partidele sunt intesate cu oameni tineri si "destepti"! Nu vreti sa facem un partid din oameni tineri si batrani , dar CINSTITI !!!

Vorel Eduard Modan Tehica HAZNA, Costica Spasenie... sau a Cameliei Voiculescu in orice caz. ZICTIMIZAREA da roade. Nu va mai victimizati. Scenariul este vechi... voi cautati PROST NOI....

Costica Spasenie Ce să faci cu incompetenții astia Viorel Vorel Eduard Modan , tu nu vezi că ne duc la vale, numai cu faima de Bruxelles nu poți să conduci o țară. Astia au venit cu lecția învățată, pentru a ne ucide. Dacă ai vedere buna, poți vedea. Eu cred că tu ai vedere buna, dar ai alte scopuri.
Deme Angela Așa și este! Jocul pe care îl face Dragnea e previzibil de multa vreme precum moartea! Sperând sa scape de condamnare a făcut jocul binomului. N-a scăpat. Acum spera ca nu se va alege cu o alta condamnare! Se înșeală. Chiar dacă acel dosar al referendumului
Vlad Alexandru Mai sunt si stiri care manipuleaza, mi-e greu sa cred ca un om care s-a zbatut pentru PSD si pentru romani din functiile pe care le-a ocupat, poate fi catalogat dusman, asta inseamna ca PSD nu a invatat nimic din greselile trecutului.

Ciprian Miron singuru dusman din PSD e Liviu Dragnea,un om parsiv si las ,a indepartat din partid toti politiccieni buni,pt a n-ui lua scaunu,Ponta degeaba de mai zbati pt PSD atat cat lasu-l asta e presedintele partidului,dar vin alegerile si atunci v-a vedea cat mai ia,acum a avut noroc ca ai facut ttu campanie,
Gheorghe Dobrin Si totusi,cred ca sampania nu ar trebui consumata toata.A-ti avut prea mare încredere în Crin,în Dragnea,Zgonea.....si noi am zis ca d-voastra.Sacrificiul a fost si este destul de mare ,si de aici în colo va trebui sa vedeti si sa va orientati bine ce e de facut,si în cine sa aveti încredere.Nu va descurajati,timpul le va rezolva pe toate.Suntem alaturi si tinem de cel mai bun politician,VICTOR PONTA.

Vlad Ioan Mitu Domnule Ponta leii gata sa va atace sunt si vor fi peste tot. Ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa nu intrati gresit in acest joc, in aceasta schema bine pregatita in care anumiti indivizi asteapta cel mai mic gresit pas pentru a profita si ...See More
Bogdan Valceanu Draga Victor Ponta.....din păcate ești mai chior.....decât "CHIORUL" ( traian băsescu).
Ti-am mai zis si iti repet.Esti un om politic bun înconjurat numai de hahalere.Nu ai oameni buni lângă tine, oameni din popor, oameni neatinsi de corupție sau de faima politicii.
Drangnea iti poartă sambetele de vreo 2 ani.Toată lumea vede asta, numai tu nu.
Prundeanu Daniel Cristian Am intrat în PSD pentru că te simpatizez pe tine Ponta,fără tine partidul nu există,pleci tu,plec si eu,chiar dacă eu sunt un simplu membru,dar ca mine sunt multi,iar mulțimea aduce voturile.
Florin Mehedinţi Noi,românii patrioţi,am votat şi vom vota pentru Victor Ponta şi pentru ACEA PARTE din PSD care-a scos ţara din prăpastia în care-a aruncat-o băsescu ,prin uneltele lui. P. S. D. nu e Liviu Dragnea! Puterea stă în mâinile noastre,în votul nostru,în forţa noastră de-a le impune DORINŢA noastră!
Radulescu Horatiu S-a folosit de capitalul de imagine de care dispune Ponta in campania de la locale,iar acum încearcă să-l scoată in decor!
Virginia Popescu Degeaba sinteti dezamagit acuma,trebuia sa dati cu el de pamint atunci! Noi si multi altii v-au atentionat asupra adevaratei lui fete,nu ne-ati crezut! De fapt el va statea in preajma ca sa va urmareasca si sa va loveasca din plin! Acuma el chiar si-a ...See More

Venti Brebenel Acest Dragnea este un fel de cameleon , si mare ghinion pentru PSD . Dragnea nu a dat randament in PSD din potriva este un pierzător a pierdut toate campaniile, așa ca domnule PONTA nu va mai blazați pe trădătorul de Dragnea .

Alex Cristian Nu mai înțeleg PSD-ul...cum pot sa tina în fruntea partidului unul ca Dragnea care a fost condamnat pentru fraude electorale...nu nu nu pot sa înțeleg asta....nu vreau sa mai aud de psd în viata mea...niște hoți prin prisma faptului ca aveți un condamnat ptr fraude electorale în fruntea partidului!!!!!
Chiori mai sunt romanii doamneeeee
Udrescu C-tin ...........Victoreeee , cred ca este momentul sa meditezi la tot ce se intampla la varful PSD-lui , Dragnea o iubeste mai mult pe Bombonica decat pe tine . ALDE , cu Ponta si Tariceanu la timona ar avea un vant prielnic la pupa. O politica cu adevarat ,,liberalo-sociala ,, ar fi benefica Romaniei. Sa nu uiti ce ne-a promis la Bucuresti prim ministru Chinei , .................!!!?

Camelia Sztoika Divide et impera! Sistemul lucrează și la distrugerea PSD-ului. Se reia scenariul de la dizolvarea USL-ului când i-au învrăjbit pe Antonescu cu Ponta. Iar din această gâlceavă vor câștiga d-alde Ciolos, Nicușor Dan și alți securiști.

Costea Dana eu am intrat pt dumneavoastra in PSD,l-am votat pe Dragnea atunci la alegeri doar pt ca nu am avut alta varianta,am facut campanie pt locale in fiecare zi ,dar daca Dragnea se dovedeste a fi un excroc eu nu mai particip la viitoarele alegeri parlamentare ...si ies si din partid

Emilia Birzu distrugerea PSD-ului vine de la Dragnea care se vrea in functii cit mai mari , a facut tot sa va indeparteze din functiile avute , acum va vrea plecat si din PSD, sper ca la viitorul Congres sa nu mai fie presedinte al acestui partid
Marius Stan Sper ca e doar o intoxicare,dar oricum ar fi,Dragnea nu este omul in care sa avem incredere.Mai votez PSD-ul doar pentru ca Ponta e inca acolo impreuna cu alti cativa membrii de calitate si alianta cu Taricenu.Dragnea nu poate si nu merita sa conduca acest partid..
Angi Sasha Bre,nea Dragnea!...bre,ti s-a urit cu voturile???crezi ca sint multe???...eu, ca prostul de roman,am perceput cresterea economica pe guvernarea Ponta+ALDE+PC+UNPR unde am asimilat PSD-ul in PONTA,asa ca vezi cum iti bei cafeaua,adica cu cine,pentru ca la o scindare PSD,....tu ramii cu ALINUTA si BLAGA.
Patru Liviu Simplu pt Ponta...își ia după el toți oamenii de bună credință din PSD, în special cei din guvernul său și se muta la ALDE!!! Iar dacă PSD nu se trezește, să alunge acest escroc ordinar(dragnea)...in toamnă vor lua în jur de 20%.
Ionutz Sibelius Dragnea te-a sapat, iti da cu sutul in fund in fiecare zi, tu nu, Batman, Batman...Cati ochi iti trebuie sa vezi? Esti unde esti din cauza prietenilor, Voicu te-a avertizat, n-ai vrut sa intelegi. Dragnea o sa sfarseasca si el, daca tu pleci din parti...See More

Adriana Lung Salut ! ...știți cum este cu facerea de bine ... Dar în viitorul apropiat vom vedea cine este el , cu adevărat ... Nu mai este mult pînă la alegerile din toamnă .
Lucia Ionascu Nu Dragnea este vinovat, vinovatul principal esti dumneata ca ai plecat si l-ai lasat la conducerea PSD. Daca as fi simpatizant PSD, as spune ca ai tradat acest partid lasandu-l in voia soartei
Aurel Nedelcu Victore, baiatul asta de militian nu-mi inspira incredere nici cit negru sub unghie! Noroc cu condamnarea asta ca altfel nu-i dadeati cu prajina la nas!
Ispas Marcela Dl Dragnea mie personal m-i se pare un om cu mai multe fete. Se schimba la fata si in gandire dupa cum ii este bine dansului.Este doar o parere. Cred ca in ultima perioada ati stat pe randurile din spate ale partidului si nu prea va avantajeaza aceasta pozitie. Pacat.

Serban Iancu Papacocea Am spus in repetate randuri faptul ca faceti o mare greseala, domnule Ponta, prin asocierea cu astfel de personaje insalubre precum Liviu Dragnea.
Vancza Ludovic ...Cand ati dat cu piciorul in USL si in Crin Antonescu....ati inceput sa daramati incet dar sigur PSD-ul.Inca nu ati fost recompensati suficient in acest sens de electorat.Dar...urmeaza..la toamna...
Nicolae Baies Nu mai e același PSD de când a intrat pe mâna teleolteanului asta prefăcut si penal, aveam oarecare tendința de stânga, acum și cu pupat de mâini, slugarnicie pe fata, Dragnea nu știi ce dracu mai cloceste, case regale, alianțe cu adversarii, mi se face scârbă !
Ioana Ionita PSD TREBUIE SA ISI DEA SEAMA CA DACA NU ERATI DUMNEAVOASRTA ACOLO NU CASTIGAU ALEGERILE
Petronela Constandache Domnul L. Dragnea ne arata de foarte mult timp ce bun "balerin"este. Dansează foarte bine pe muzica de K.W. Iohannis.
Mariana Margarit Dragnea vrea sa distruga PSD- ul si daca pesedistii nu vad asta in curand va fi burghezia la putere ,Dragnea este un burghez , se da pe langa Iohanis si Ciolos ca sa- si atinga scopurile personale este o persoana cu mai multe fete ,domnule Ponta avet...See More

Valentina Vacaroiu Oameni buni nu uitați că PSD-UL a fost reînviat de Victor Ponta...ați uitat că până la venirea lui Victor Ponta în prima linie, am fost invadați de PD-L, actualul PNL.
Dacă Victor Ponta v-a pleca din PSD, PSD-UL se v-a destrăma, ăsta urmărește domnul Dragnea?
Peste tot PSD-UL este asemănat cu Victor Ponta, nu aud pe nimeni să spună nimic de Dragnea, asa că nu cred ca Victor Ponta să fie dușmanul PSD-ULUI.
Roman Druța Diversiunea lui Dragnea vândut cu Blaga ,Alinuta împiedică schimbarea ,nu a lui Iohanis spre alta vânzare , a partidelor tinere pentru tineri ...
Sinan Simi Ziadin Dragnea trebuie dat jos ca altfel se duce de rapa PSD-ul.Acest om joaca la mai multe capete.

Vasile Olteanu Este claar ca lumina zilei, că Dragnea, este şantajabil. Cine ia văzut domeniile din Alexandria, îşi dă seama cu uşurinţă, că acolo, nu este rezultatul unei munci cinstite. Pentru aşi salva pielea, face jocurile lui Iohanis şi nu numai. Acest om a fost...See More
Georgi Geo Daca Ponta nu mai e la Psd o sa aveti voturi din parti Dragnea cu toata dragostea tu nu esti psd asa cum este Ponta identificat cu Psd despreAlde bv lor abia astept sa i votez dupa ce toata viata am votat doar Psd din proprie initiativa !!!
Mia Vanut In psd sunt multi oameni de buna credinta , oare ei nu vad ?D.le Ponta alaturati.va de d.l Tariceanu ,un om de mare curaj si corect Psd .sti Treziti.va pina nu e prea tirziu

Rodica Licuta D-LE Ponta eu cred că știrea este falsă , scoasă de securiștii tov. Iohanis care au ca scop eliminarea d-stra de pe scena politică, de a băga gâlceavă între PSD și ALDE, si manipularea grosolană a populației! Securiștii lui Base sunt în acțiune: numai prin dezbinare se poate conduce !
Petru Băescu Ponta fi atent , ca nu e basm ! Dragnea are misiunea de a distruge stanga romaneasca . Noi majoritatea , in tine si Tariceanu avem speranta .

Bortan Tuca Dragnea este un om pervers la ridicat pe ponta cit timp a avut nevoie de el ca datorita lui ponta dragnea a cistigat si acum da vazut iara mare si nu mai are nevoie de el ce jocuri face sai fie rusine faca este asa
Marin Maca eu cred ca in psd sunt oameni care stiu ce se petrece si nu cred ca il vor lasa pe dragnea sa duca partidul in mocirla
Cristiana Nicolae Dragnea e cel mai mare dusman al PSD-ului.El intelege ca toata lumea a votat la locale V.Ponta si de aceea vrea sa scape de el,considerandu-l un pericol pentru pozitia lui.
Maryc Mami Dragnea,in micimea lui,distruge PSD,dand vina pe altii,pacat,foloseste partidul,face pe plac jupanului de la Cotroceni pentru a scapa de ceva sau i sa promis,ca lui Geoana,ca va fi numit priministru,cred ca la daramarea guvernului Ponta a avut si el o contributie.
Gheorghe Ghita Dragă VICTOR nu vezi ca acest nimic din Telemorman este muşuroi de c...t pune osulu la muncă căci noi îţi suntem aproape atrage PSD lângă tine şi guvernează ţară din nou,toţi ăştia o distrug pas cu pas.

Ana Anisoara Ce faci Dragnea te vinzi ca Iuda ce nemernici sunteți faci cum a facut Antonescu de a vândut USL .Daca este asa toți care este alături lui Ponta aliniativa cu Ponta si Tăriceanu .
Margareta Ocneanu Dragnea trebuie sa inteleaga ca fara Victor Ponta, acum PSD, nu ar fi existat acum pe primul loc.
Felicia Farcas Dragnea a fost pus la sefia PSD de domnul Pont si acuma il considera dusman...rusine mare!
Deme Angela Chiar dacă acel dosar al referendumului a fost un dosar politic în secunda doi trebuia sa demisioneze pentru ca acum el este cel care vulnerabilizeaza psd-ul! Dar nu se va întâmpla asta pentru ca este avid de putere! Până psd-ul rabdă asta e: ce-si face omul cu mana lui e lucru manual!







Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...